Έκκληση για τρόφιμα απο τον Ι.Ν.Αγίας Τριάδας Βαγίων



ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ ΒΑΓΙΩΝ
ΦΙΛΟΠΤΩΧΟ ΤΑΜΕΙΟ
ΤΗΛ.ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 2262061266
ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ

Η Ενορία μας χάρη στην ευαισθητοποίηση πολλών ενοριτών, στην εμπιστοσύνη και την αγάπη με την οποία την περιβάλλουν , επιτελεί ένα αθόρυβο, πολύπλευρο και ουσιαστικό Έργο.
Εν όψει των Εορτών του Πάσχα ζητάμε την συμπαράστασή σας ώστε να έχουν και οι ενδεείς αδελφοί μας τα απαραίτητα για το Πασχαλινό τραπέζι.
Από την Δευτέρα 18 Απριλίου έως την Μ. Δευτέρα ,όσοι επιθυμούν να προσφέρουν τρόφιμα (Ζυμαρικά ,Όσπρια Ρύζι, Γάλα, Λάδι, Χυμούς, Μπισκότα κ.τ.λ.). καθώς και κρέας ,θα μπορούν να τα φέρνουν στον Ναό μας ώστε αφού ετοιμαστούν από τις Κυρίες του Ε.Φ.Τ να μοιρασθούν την Μ.Τρίτη στις οικογένειες που έχουν ανάγκη η να ρίξετε τον οβολό σας στο παγκαράκι του Φιλόπτωχοι στον Πρόναο του Ναού μας .
Σας παρακαλούμε και πάλι, να βοηθήσετε την προσπάθεια αυτή, να μην μείνετε έξω από το Προσκλητήριο αυτό, και εάν το επιθυμείτε να μας δώσετε την δύναμη ,να αγκαλιάσουμε τον πονεμένο άνθρωπο και τις ανάγκες του.

ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ.

Σας ευχαριστούμε για την αγάπη Σας και την ευαισθησία Σας.
Σας ευχαριστούμε για ότι προσφέρατε μέχρι σήμερα.

Με εκτίμηση και αγάπη Χριστού.
ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ «Ε.Φ.Τ»

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του