ΚΑΠΕΡΝΑΡΟΣ : ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ "ΟΧΙ" ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΕΣ

Την περαιτέρω στάση του αποκάλυψε ο ανεξάρτητος βουλευτής Βασίλης Καπερνάρος για τις επόμενες δύο ψηφοφορίες. «Η κυβέρνηση προκαλεί εκλογές, με τον τρόπο που αποφασίστηκε η διαδικασία της εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας, είπε στην...
πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΪ, ο Βασίλης Καπερνάρος, δικαιολογώντας την αρνητική του ψήφο στην πρώτη ψηφοφορία, την οποία πρόκειται να επαναλάβει και στις δύο επόμενες.
Ο ίδιος σημείωσε ότι ο λόγος που λειτουργεί αρνητικά προς την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας είναι «η πρακτική των δύο κομμάτων» και προέταξε την ανάγκη της μεταξύ τους συνεργασίας.
«Αν δεν υπάρξει συναινετική πρόταση κυβέρνησης και αντιπολίτευσης, θα ψηφίσω «όχι» και στους επόμενους δύο γύρους» είπε και έκανε λόγο για «ανευθυνότητα».
«Δεν πρέπει να επικρατήσει η ανευθυνότητα σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές» είπε χαρακτηριστικά, συμπληρώνοντας ότι «αν δεν πάρουν μαζί τους ΔΗΜΑΡ και ΑΝΕΛ τι να τους κάνουν τους ανεξάρτητους βουλευτές;».

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του