ΧΑΝΙΑ : ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΙΕΡΕΑ ΣΕ 19ΧΡΟΝΗ...

Μία απίστευτη ιστορία εκτυλίχθηκε στα Χανιά της Κρήτης, όταν μέρα μεσημέρι ...
και μπροστά σε όλον τον κόσμο, ένας συνταξιούχος ιερέας επιτέθηκε σεξουαλικά σε 19χρονη κοπέλα που περίμενε στη στάση το λεωφορείο της γραμμής.

Ο ιερέας, σύμφωνα με την καταγγελία, αλλά και αυτόπτες μάρτυρες, επιτέθηκε στη νεαρή κοπέλα και της «χούφτωσε» το στήθος, προκαλώντας σοκ στο νεαρό κορίτσι. Και σαν να μην έφθανε αυτό, επιχείρησε και να τη φιλήσει στο στόμα. Η 19χρονη πρόλαβε να βάλει μπροστά το χέρι της για να αποτρέψει τον «αγριεμένο» υπερήλικα κληρικό.

Όπως ήταν αναμενόμενο, επικράτησε αναστάτωση, μαζεύτηκε κόσμος, ενώ τον 81χρονο ιερέα τον παρέλαβαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ που έφθασαν στο σημείο. Ο ίδιος αρνήθηκε την κατηγορία, υποστήριξε ότι μάλλον παρεξηγήθηκε, όμως το σκηνικό εκτυλίχθηκε μπροστά σε τρίτα πρόσωπα, τα οποία φέρονται να επιβεβαιώνουν τα όσα έγιναν με τον... ασυγκράτητο παπά.

Πηγή: www.cretalive.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του