Ο ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ ''ΦΟΥΝΤΩΝΕΙ'' ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ...

Ανοικτό το ενδεχόμενο να πάει η χώρα σε εκλογές, άφησε ο υπουργός Περιβάλλοντος...
και Ενέργειας, Πάνος Σκουρλέτης, απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με την αναφορά του προέδρου της ΝΔ,Κυριάκου Μητσοτάκη στο βήμα της Βουλής.

Ο υπουργός εγκαινίασε την επέκταση του φυσικού αερίου στην περιοχή των Φαρσάλων και όταν κλήθηκε να σχολιάσει τα λεγόμενα του κ. Μητσοτάκη στη Βουλή για εκλογές, είπε χαρακτηριστικά: « Εγώ θα επαναλάβω αυτό που είχε πει κάποτε ο Κώστας Καραμανλής: «τα αιτήματα ενίοτε γίνονται δεκτά», «φουντώνοντας» τα σενάρια πρόωρων εκλογών στη χώρα.

Αναφερόμενος σε αυτό καθ' αυτό το έργο είπε: «Υπάρχει μεγάλη δυνατότητα ανάπτυξης στον τομέα του Φυσικού Αερίου και με συστηματικό τρόπο προχωρούμε προς αυτή την κατεύθυνση» και χαρακτήρισε «εφαλτήριο ανάπτυξης» αυτά που γίνονται στον τομέα της ενέργειας, τονίζοντας ότι υπάρχει ένας οργανωμένος σχεδιασμός για την όσο το δυνατόν πιο γρήγορη επέκταση του Φυσικού Αερίου στην Ελλάδα σε συνδυασμό και με τις φθηνές τιμές. Υπογράμμισε, ότι η χώρα παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ευρύτερη περιοχή με την εφαρμογής μίας πολυδιάστατης ενεργειακής πολιτικής και έχει αναδειχθεί σε ενεργειακό κόμβο για την ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου και των Βαλκανίων.
Παράλληλα, απατώντας σε ερώτημα σχετικό με τη φημολογία που υπάρχει περί διπλασιασμού του φόρου στο αέριο κίνησης, ανέφερε ότι δεν έχει αποφασιστεί κάτι γύρω από το συγκεκριμένο ζήτημα, χωρίς όμως να αποκλείσει το ενδεχόμενο και υπογραμμίζοντας ότι σε κάθε περίπτωση οι τιμές θα είναι χαμηλότερες από πέρυσι.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του