NA... ΦΥΓΕΙ ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ Ο Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ!!!

ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΕ ΕΥΘΕΩΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΛΛΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕ ΝΑ ΤΙΣ ΖΗΤΗΣΕΙ ΜΕΣΩ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΩΣ!
Ολομέτωπη επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα πραγματοποίησε από το βήμα της Βουλής, από την έναρξη κιόλας της ομιλίας του, ο πρόεδρος της ΝΔ...
Κυριάκος Μητσοτάκης. Μεταξύ άλλων, κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα ως τον βασικό υπεύθυνο για την τραγική κατάσταση, στην οποία βρίσκεται η χώρα.
«Σε αυτή τη συζήτηση είστε κατηγορούμενος για τα ψεύδη σας» είπε ο αρχηγός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό, ενώ επέμεινε ότι «σε μία κανονική δημοκρατία, η λειτουργία της Δικαιοσύνης δεν θα έπρεπε να είναι θέμα συζήτησης στη Βουλή».
Συνεχίζοντας σε υψηλούς τόνους, ο πρόεδρος της ΝΔ λοιδώρησε τον πρωθυπουργό ότι «έχει μαζέψει στον ΣΥΡΙΖΑ όλα τα ορφανά του Τσοχατζόπουλου».
«Το μεγαλύτερο κανόνι που βάρεσε ποτέ στα μέσα, το Alter, θα το ελέγξετε;» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης στη συνέχεια, αναφερόμενος στην πρόθεση του πρωθυπουργού να ελέγξει τα δάνεια των ΜΜΕ. «Δεν πιστεύω ο συγκεκριμένος εκδότης να εξαιρεθεί από τον έλεγχο, επειδή τώρα μπαινοβγαίνει στο Μαξίμου» είπε χαρακτηριστικά.
«Μας γεμίσατε κολλητούς και συγγενείς» είπε ακόμα, ενώ κατηγόρησε τον πρωθυπουργό: «Πατάσσετε συστηματικά την αριστεία, μάλλον γιατί δεν την αντέχετε, αλλά ούτε και αυτή σας αντέχει» συνέχισε.
«Η ψευτοαριστερά της ήσσονος προσπάθειας δεν έχει κανένα δικαίωμα να μιλάει σ' αυτήν εδώ την αίθουσα για ηθικό πλεονέκτημα» είπε σε άλλο σημείο της ομιλίας του ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
«Πού είναι σήμερα ο κ. Νικολούδης;» αναρωτήθηκε ακόμη, υπενθυμίζοντας ότι ο τελευταίος είχε παραδεχτεί ότι τα έσοδα από τους ελέγχους στη λίστα Λαγκάρντ θα συγκεντρωθούν σε βάθος πενταετίας-εξαετίας.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του