ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ για τις απίστευτες ΑΠΑΤEΩΝΙΕΣ στα LIDL: Δείτε τι ΕΠΑΘΕ μια πελάτισσα! (ΦΩΤΟ)

lidl1PATRATORA
Άλλες οι τιμές στο ράφι, άλλες στο ταμείο και άλλες σε φυλλάδιο προσφορών!ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗ ΧΙΟ:
Στο LIDL της Χίου έχει προσφορά τις συγκεκριμένες σερβιέτες με τιμή 2.22, και στο ράφι τις ίδιες ακριβώς με τιμή 3.85! Όπως φαίνεται και στο φυλλάδιο. Στο φυλλάδιο όμως από τι βλέπουμε έχει αυτοκόλλητο 1+1δωρο ενώ αυτές που αγόρασα λέει οικονομικό πακέτο έτσι; Και λέω στην κοπέλα στο ταμείο: “Καλά άλλη τιμή στο ράφι κ άλλη στο σταντ της Every day;”
Και μου λέει : “Έχει 2.22 γιατι είναι το διπλό, όπως βλέπετε κ εγω ακριβως το ίδιο πακέτο πήρα κ μου το χτυπάει με 3.85!!!!”

Δεν είπα κάτι πάω σπίτι και το καταγγελω στα κεντρικά, άφησα στοιχεία και είπαν θα με πάρουν τηλέφωνο!
liddl2lidl1lidl2334

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του