Κατέστρεψαν με μανία δυο εικονοστάσια στα Λεύκτρα-ΦΩΤΟ




Θλίψη και οργή προκαλεί το διπλό κρούσμα καταστροφής εικονοστασίων στα Λεύκτρα Θηβών.
Το αμόκ των αδίστακτων ιερόσυλων ξέσπασε αυτή τη φορά σε δυο εξωκκλήσια.
Σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Τ.Κ. Λεύκτρων κ.Τσαραμπάρη,οι δράστες χτύπησαν το βράδυ της 24η Μαρτίου,ισοπεδώνοντας κυριολεκτικά τα εκκλησάκια που βρίσκονται στην είσοδο των Λεύκτρων.Το σκηνικό που αντίκρισαν οι κάτοικοι,ήταν απίστευτο καθώς οι δράστες δεν άφησαν τίποτα όρθιο στο περασμά τους,όπως βλέπετε στις φωτογραφίες.

Οργή και αγανάκτηση προκαλούν στους κατοίκους των Λεύκτρων, οι καταστροφές και έντονο προβληματισμό,ότι πίσω απο τους βανδαλισμούς μπορεί να κρύβονται σατανιστές, δήλωσαν στο permisospress.







Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του