Μπαλτάκος: Το νέο κόμμα θα είναι σκέτο δεξιό, όπως οι γκολικοί - Προανήγγειλε Φαήλο και χαρακτήρισε τη ΝΔ "μεταλλαγμένο καλαμπόκι"


Καθαρά δεξιό θα είναι το νέο κόμμα που θα ιδρυθεί, δήλωσε το πρωί του Σαββάτου (26/3) στον ΣΚΑΙ, ο Τάκης Μπαλτάκος.«Δεξιά σκέτο», όπως οι Γκολικοί του Σαρκοζί, οι Ιταλοί Χριστιανοδημοκράτες και οι Γερμανοί Χριστιανοκοινωνιστές και όχι κεντροδεξιό ή ακροδεξιό είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μπαλτάκος.«Δεν πρόκειται να μιλήσουμε με ενεργό στέλεχος της ΝΔ, μακριά από εμάς οι αποστασίες, ενεργά στελέχη, όχι δεν θα δεχθούμε» τόνισε ο Τάκης Μπαλτάκος, αναφορικά για τα μέλη που θα ενταχθούν, υπογραμμίζοντας πως «ασφαλώς θα μπορούσαμε να συνεργαστούμε με τη ΝΔ».

«Έχουμε συνομιλήσει με τον Γιώργο Καρατζαφέρη και τον Φαήλο Κρανιδιώτη που είναι αδελφικός φίλος» τόνισε, ενώ για το ρόλο του ανέφερε χαριτολογώντας ότι «ο ρόλος που μού έχει αποδώσει ο Γιώργος Καρατζαφέρης είναι ο ρόλος του πλέι μέικερ».

Στη συνέχεια ο ίδιος διευκρίνισε ότι «δεν έχει ακόμη οριστικοποιηθεί το όνομα», αλλά επιβεβαίωσε ότι συζητούνται τα ονόματα που έχουν ακουστεί.

Ο Τάκης Μπαλτάκος στη συνέχεια τόνισε πως ότι «οι Γερμανοί δεν θέλουν ασύντακτη χρεοκοπία για να μη θιγεί το ευρώ», ενώ εξέφρασε έντονες επιφυλάξεις για το μέλλον της χώρας στην ευρωζώνη λέγοντας «το ευρώ πρέπει να εξυπηρετεί τη χώρα, όχι η χώρα το ευρώ, δεν έχουμε λαγνεία με το ευρώ».

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του