ΣΑΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΦΡΟΥΡΟΥ ΤΩΝ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ...

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις βλέπουν το φως της δημοσιότητας σήμερα...
που δείχνουν ότι οι τζιχαντιστές έχουν βάλει για τα καλά στο στόχαστρό τους τις πυρηνικές εγκαταστάσεις του Βελγίου.

Όπως αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα Derniere Heure δύο ημέρες μετά τα τρομοκρατικάχτυπήματα στις Βρυξέλλες, βρέθηκε νεκρός φρουρός των πυρηνικών εγκαταστάσεων στο Charleroi.

Το άκρως ανησυχητικό είναι ότι έκλεψαν την κάρτα εισόδου του, την κάρτα που του επιτρέπει δηλαδή την πρόσβαση στις εγκαταστάσεις.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο φρουρός πυροβολήθηκε το βράδυ της Πέμπτης ενώ έκανε βόλτα τον σκύλο του.

Στις αρχές έχει σημάνει συναγερμός καθώς όπως έχει γίνει γνωστό οι βελγικές πυρηνικές εγκαταστάσεις αποτελούν έναν από τους στόχους των τζιχαντιστών.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του