EKTAKTO: Εκκενώνονται Αμερικανικές βάσεις στην Τουρκία! Τι φοβούνται;


a1

Διαταγή για άμεση απομάκρυνση των οικογενειών των Αμερικανών στρατιωτών που υπηρετούν στην Τουρκία εξέδωσε πριν λίγο το Αμερικανικό υπουργείο Άμυνας, λόγω της κατάστασης ασφαλείας που επικρατεί στη χώρα.
Έχουν ήδη λάβει διαταγή απομάκρυνσης όλα τα μέλη οικογενειών Αμερικανών που υπηρετούν στα Αδανα, τη Σμύρνη, και τη Μούγλα.

Επιπλέον διαταγή εκκένωσης της αεροπορικής βάσης του Ιντσιρλίκ στην Τουρκία έχουν λάβει περίπου 700 μέλη οικογενειών στην αεροπορική βάση του Ιντσιρλίκ.
Σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα οι οικογένειες των Αμερικανών που υπηρετούν στη Βάση αναμένεται να αναχωρήσουν την Τετάρτη αεροπορικώς και με πρώτο προορισμό την Γερμανία. Στη συνέχεια θα προωθηθούν προς τις ΗΠΑ.
Ο Ανώτατος Διοικητής του ΝΑΤΟ στην Ευρώπη στρατηγός Philip Breedlove δήλωσε κατανόηση για τα προβλήματα που θα δημιουργηθούν στις οικογένειες, αλλά υποστήριξε ότι το μέτρο είναι αναγκαίο για να εξασφαλιστεί η ασφάλεια των οικογενειών.
Επίσης αναμένεται να απομακρυνθούν και τα μέλη των οικογενειών των διπλωματών των ΗΠΑ στην Τουρκία.
onalert.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του