Το πρόστιμο της “αρκούδας” πρέπει να πληρώσει το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης!!

agr



Στην αποκάλυψη πως η χώρα και συγκεκριμένα το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης δέχθηκε ένα νέο βαρύ πρόστιμο για κακώς κείμενα του παρελθόντος αποκάλυψε από το βήμα της Βουλής, ο αρμόδιος υπουργός, Βαγγέλης Αποστόλου. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά το νέο πρόστιμο ανέρχεται στα 167 εκατ ευρώ και αφορά την περίοδο 2012-13.

«Καλούμαστε να πληρώσουμε πρόστιμα 375 εκατομμυρίων ευρώ για την περίοδο 2008-2011, στο θέμα της διαχείρισης των βοσκοτόπων» ανέφερε ο υπουργός Ανάπτυξης και πρόσθεσε πως «αιφνιδιαστικά, τις τελευταίες ημέρες, ήρθε άλλο ένα πρόστιμο από την ΕΕ για την περίοδο 2012-2013, ύψους 167 εκατομμυρίων ευρώ και δεν ξέρουμε τι άλλο μας περιμένει ακόμη για την περίοδο του 2014».

Στη συνέχεια, ο κ. Αποστόλου σημείωσε ότι κατά το παρελθόν έγιναν πολλά λάθη, με αποτέλεσμα η χώρα μας να δέχεται διαρκώς πρόστιμα, συμπληρώνοντας ότι δεν είχε δοθεί η απαιτούμενη βαρύτητα στη διαχείριση των βοσκοτόπων.

Σε ότι αφορά το θέμα των πρόχειρων καταλυμάτων, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης δεσμεύτηκε πως θα γίνουν οι αναγκαίες βελτιώσεις στο νομικό πλαίσιο, ώστε να μη δημιουργούνται προβλήματα στους παραγωγούς και τόνισε ότι η κυβέρνηση θέλει να στηρίξει την ελληνική αγροτική παραγωγή και κυρίως την αιγοπροβατοτροφία.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του