Μητσοτάκης σε Τσίπρα: Ασχοληθείτε καλύτερα με τις λίστες Καρανίκα, Αλεξιάδη, Κουρουμπλή και Σταθάκη!


2498459

«Στην πράξη, δεν έχετε κάνει τίποτα σοβαρό για να τις αξιοποιήσετε», τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ, κάνοντας αναφορά σε στοιχεία του Γιώργου Χουλιαράκη, σύμφωνα με τον οποίο τα έσοδα από τα προϊόντα εγκληματικών ενεργειών ήταν 26 εκατ. ευρώ επί των ημερών της ΝΔ και 3,4 εκατ. ευρώ υπό τη διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι κάνει «κοπτοραπτική» στις δηλώσεις Μπόργιανς για να αλλοιώσει τις δηλώσεις του σχετικά με το αν είχε δοθεί στην προηγούμενη κυβέρνηση λίστα με Ελληνες φοροφυγάδες, ο κ. Μητσοτάκης πρότεινε κάποιες άλλες «λίστες» στον πρωθυπουργό, βάζοντας στο στόχαστρο τον Νίκο Καρανίκα, τον Παναγιώτη Κουρουμπλή, τον Τρύφωνα Αλεξιάδη και τον Γιώργο Σταθάκη.
«Να σας προτείνω εγώ άλλες λίστες. Τη λίστα φίλων και συγγενών που διορίσατε. Θα την ονομάσω λίστα Καρανίκα. Τη λίστα δημοσίων υπαλλήλων που έβγαλαν μεγάλα ποσά στο εξωτερικό, θα την ονομάσω λίστα Αλεξιάδη. Τη λίστα επίορκων που επέστρεψαν στο πόστο του, θα την πω λίστα Κουρουμπλή. Τη λίστα μεταρρυθμίσεων που δεν έγιναν ποτέ, θα την πω λίστα Σταθάκη. Αυτές είναι οι πραγματικές λίστες με τις οποίες πρέπει να ασχοληθείτε», είπε απευθυνόμενος στον κ. Τσίπρα από το βήμα της Βουλής.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του