ΕΚΟΛΓΕΣ ΕΙΝΑΠ: ΓΑΛΑΖΙΟΣ ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ, Η ΛΑΕ ΥΠΟΣΚΕΛΙΣΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ...



Βατερλό για την συνδικαλιστική παράταξη τουΣΥΡΙΖΑεπιφύλασσαν...
οι εκλογές στους γιατρούς της ΕΙΝΑΠ. Ο δυναμικός κλάδος τιμώρησε κατά τα φαινόμενα τα κυβερνητικά για το ασφαλιστικό και το φορολογικό, στέλνοντας ταυτόχρονα ένα ηχηρό μήνυμα στην κυβέρνηση για τη συνέχεια.

Τόσο για το διοικητικό συμβούλιο της ΕΙΝΑΠ, όσο και για το συνέδριο της ομοσπονδίας των νοσοκομειακών γιατρών η παράταξη ΔΗΚΝΙ που ανήκει στον ευρύτερο χώρο της ΝΔ πρώτευσε άνετα, ενώ δυσάρεστη ήταν για την κυβέρνηση και η έκπληξη, που της επιφύλαξε η κίνηση η οποία υποστηρίζεται από την Λαϊκή Ενότητα του κ. Πάνου Λαφαζάνη: ήλθε δεύτερη συνεργαζόμενη με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ενώ την τρίτη θέση κατέλαβε η κεντροαριστερών καταβολών (πάλαιΠΑΣΟΚ) ΔΗΠΑΚ. Το “Μέτωπο”, που στηρίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ περιορίστηκε μόλις στην τέταρτη θέση, με το χαστούκι να ακούγεται μάλλον μέχρι το Μαξίμου, αλλά και στα υπουργεία Υγείας και Εργασίας, που χειρίζονται τα θέματα των νοσοκομείων και του ασφαλιστικού.

Ο πρόεδρος της ΝΔ με τον νεαρό συνδικαλιστή της ΔΗΚΝΙ, Μάνο Σωκιανό

Στις εκλογές θριάμβευσαν τα “δυνατά” ονόματα των παρατάξεων: Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ Ματίνα Παγώνη πρώτη στη λίστα της ΔΗΚΝΙ, με δεύτερο τον γιατρό του Γενικού Κρατικού και με καταγωγή από τη Σάμο Μάνο Σωκιανό, η Όλγα Κοσμοπούλου πρώτη στο Ενωτικό Κίνημα για την Ανατροπή (της ΛΑΕ και ΑΝΤΑΡΣΥΑ), ο Ηλίας Σιώρας στη ΔΗΠΑΚ, και ο Κώστας Λιβαδάς στο Μέτωπο (του ΣΥΡΙΖΑ).

Ο Μητσοτάκης, δίπλα του ο Μάνος Σωκιανός και όρθια δεξιά η Ματίνα Παγώνη


Τα αποτελέσματα για το ΔΣ της ΕΙΝΑΠ έχουν ως εξής:

Ψήφισαν 3870 γιατροί. Έγκυρα 3555. Άκυρα 89. Λευκά 226.

Η κατανομή των εδρών:
ΔΗΚΝΙ 4 έδρες.
Ενωτικό Κίνημα για την Ανατροπή 3 έδρες.
ΔΗΠΑΚ 3 έδρες.
ΜΕΤΩΠΟ 2 έδρες.
ΑΙΣ 1 έδρα.
Ιατροί Μπροστά-Δημοκρατική Συμπαράταξη 1 έδρα.
ΑΙΚ 1 έδρα.

Για τους Αντιπροσώπους στην Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ)
Ψήφισαν 3811 γιατροί και η κατανομή των αντιπροσώπων είναι η εξής:
ΔΗΚΝΙ 29 αντιπρόσωποι.
Ενωτικό Κίνημα για την Ανατροπή 22 αντιπρόσωποι.
ΔΗΠΑΚ 21 αντιπρόσωποι.
ΜΕΤΩΠΟ 12 αντιπρόσωποι.
ΑΙΣ 4 αντιπρόσωποι.
Ιατροί Μπροστά-Δημοκρατική Συμπαράταξη 4 αντιπρόσωποι.
ΑΙΚ 3 αντιπρόσωποι.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του