Αεροπειρατεία πάνω από την Αίγυπτο

Αεροπειρατεία πάνω από την Αίγυπτο
Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους της Egypt Air πραγματοποιήθηκε λίγο μετά τις 08.30 το πρωί στο αεροδρόμιο Λάρνακας. Το Airbus A320 εκτελούσε εσωτερική πτήση (MS - 181) από Αλεξάνδρεια προς Κάιρο με 81 επιβάτες και λίγο μετά τις 08.00 εισήλθε στο FIR Λευκωσίας, ζητώντας να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο Λάρνακας λόγω αεροπειρατείας.
Ο «Φιλελεύθερος» μετέδωσε ότι οι αεροπειρατές ζήτησαν από τους πιλότους να οδηγήσουν το αεροσκάφος στην Λάρνακα.

To Airbus που εκτελούσε την πτήση Αλεξάνδρεια - Κάιρο απογειώθηκε λίγο μετά τις 8.00 το πρωί και στη συνέχεια άλλαξε πορεία με κατεύθυνση την Κύπρο.

Σύμφωνα με το sigmalive η πληροφορία περί «αεροπειρατείας» έφτασε στις 8.30 στον πύργο ελέγχου του αεροδρομίου Λάρνακας, και αφορούσε αεροπλάνο προερχόμενο από την Αίγυπτο το οποίο βρισκόταν υπό την απειλή αεροπειρατών. Το αεροσκάφος προσγειώθηκε με ασφάλεια στις 8:50 πμ. αναφέρει η ίδια πηγή.

Σε συναγερμό τέθηκαν άμεσα όλες οι δυνάμεις ασφαλείας, ενώ έχουν συσταθεί κέντρα χειρισμού κρίσεως.

Αυτή την ώρα το αεροπλάνο βρίσκεται στο χώρο ασφαλείας του αεροδρομίου Λάρνακας προς την περιοχή Μακένζι.

Ενήμερος για τις εξελίξεις είναι ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του