Αθήνα γεμάτη τρύπες: Οι πρόσφατες καθιζήσεις σε κεντρικούς δρόμους προκαλούν ανησυχία (φωτό)

Αθήνα γεμάτη τρύπες: Οι πρόσφατες καθιζήσεις σε κεντρικούς δρόμους προκαλούν ανησυχία (φωτό)

Με τρύπες λόγω καθίζησης εδάφους έχει γεμίσει η Αθήνα, με το φαινόμενο να γίνεται όλο και πιο συχνό τους τελευταίους μήνες.

Συγκεκριμένα, από τότε που τρία ΙΧ είχαν πέσει στο κενό μετά από καθίζηση της ασφάλτου σε υπαίθριο πάρκινγκ στην Καλλιθέα, έχουν σημειωθεί ακόμη τρία τέτοια συμβάντα, μικρότερης όμως κλίμακας, σε Μεσογείων και Ζωγράφου.

Αναλυτικά, την Δευτέρα λόγω της κακοκαιρίας που έπληξε την Αθήνα το Σαββατοκύριακο σημειώθηκε καθίζηση βάθους περίπου 2 μέτρων στη λεωφόρο Μεσογείων και συγκεκριμένα στη διασταύρωση με την οδό Ζαγοράς, στους Αμπελόκηπους.


Εκείνη την ημέρα μάλιστα μικρότερη καθίζηση, χωρίς ωστόσο να υπάρχει πρόβλημα στην κυκλοφορία των οχημάτων έγινε και στην οδό Μιχαλακοπούλου.

Χτες, Τρίτη, υπήρξε ακόμη ένα περιστατικό καθίζησης του εδάφους αυτή την φορά στου Ζωγράφου, όπου μία τεράστια τρύπα προκάλεσε προβλήματα στην κυκλοφορία.

Μάλιστα από τύχη δεν υπήρξαν τραυματισμοί καθώς εκείνη τη στιγμή περνούσαν πάρα πολλά αυτοκίνητα και μηχανές από το σημείο.





Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του