ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ; ΞΥΠΝΗΣΕ ΟΛΟΣ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΧΥΡΗ ΕΚΡΗΞΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ! ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΤΟΥ ΤΙΝΑΞΟΥΝ ΤΟ «ΑΡΧΗΓΕΙΟ» ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ! ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ. Η ΕΠΙΘΕΣΗ (ΒΙΝΤΕΟ & ΕΙΚΟΝΕΣ)





Εκρηκτικός μηχανισμός μέσα σε τσάντα, προκάλεσε την ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Φιλελλήνων 10 και Νοταρά κοντά στα δικαστήρια.Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε μετά τις 02.00 τα ξημερώματα στη συμβολή των οδών Νοταρά και Φιλελλήλων στον Πειραιά. Από την έκρηξη προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές σε σταθμευμένα οχήματα, σε υποκατάστημα τράπεζας, σε κτήρια και σπίτια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα αυτοκίνητο σταμάτησε έξω από το σημείο όπου στεγάζεται δικηγορική εταιρεία με την επωνυμία «Δικηγορικό Γραφείο Γρ. Ι. Τιμαγένη» η οποία ειδικεύεται σε ναυτηλιακά θέματα, άφησε ένα πακέτο και αποχώρησε. Στη συνέχεια σημειώθηκε η έκρηξη.

Στο σημείο παραμένουν ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας όπου έχουν αποκλείσει την περιοχή με σκοπό τη διεξαγωγή έρευνας.

ekriksi-peiraias02ekriksi-peiraias03 ekriksi-peiraias04
Να σημειωθεί πως ο δικηγόρος Ιωάννης Τιμαγένης ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Γιάννη Μώραλη στον Πειραιά.
Σημειώνεται πως ο Γρηγόριος Τιμαγένης ασχολείται με υποθέσεις που έχουν να κάνουν με το Ναυτικό Δίκαιο καθώς είναι διαιτητής σε διαιτησίες του Ναυτικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και του Διεθνούς Εμπορικού Επιμελητηρίου.
αρχείο λήψης (1)
αρχείο λήψης (2)
αρχείο λήψης (3)
αρχείο λήψης (4)
αρχείο λήψης
ΣΧΟΛΙΑ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του