Πως με 2 ευρώ ανά ζώο θα μπορείς να διατηρήσεις τον παλιό στάβλο που στερείται άδειας




Πληρώνοντας 2 ευρώ ανά ζώο θα μπορούν οι κτηνοτρόφοι να διατηρήσουν τις παλιές κτηνοτροφικές μονάδες που δεν έχουν άδεια, σύμφωνα με το νομοσχέδιο που βρίσκεται σε δημόσια διαβούλευση.

Πιο συγκεκριμένα οι κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις που δεν διαθέτουν άδεια εγκατάστασης η άδεια λειτουργίας (υπό την προϋπόθεση ορθής διαχείρισης αποβλήτων) δύνανται καταβάλλοντας 2 ευρώ ανά ΜΖΚ να λαμβάνουν ετήσια άδεια διατήρησης.

Τα δικαιολογητικά που πρέπει να υποβάλουν ο φορέας της κτηνοτροφικής εγκατάστασης στο όνομα του οποίου έχει εκδοθεί ο κωδικός εκμετάλλευσης από την κτηνιατρική αρχή είναι:

1. Έγγραφα ιδιοκτησίας.

2. Γεωτεχνική μελέτη.

3. Υπεύθυνη δήλωση του νομού 1599 /1986 στην οποία ο φορέας της κτηνοτροφικής εγκατάστασης και ο γεωτεχνικός μελετητής, να δηλώνουν ότι τα δηλούμενα στοιχεία της εκμετάλλευσης είναι αληθή.

Emvolos.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του