Εκνευρισμός Μαξίμου για την υποδοχή Κυριάκου Ενοχλήθηκαν επίσης γιατί τον ακολούθησε στο Μάτι κάμερα του ΣΚΑΪ

Για ακόμη μία φορά το πρωθυπουργικό γραφείο θέλησε να επιτεθεί χωρίς επιχειρήματα με αφορμή την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μάτι.

Στην ανακοίνωσή του τονίζεται ότι ο κ. Μητσοτάκης πήγε σαν τον «κλέφτη» στο Μάτι, χαρακτηρίζει κομματική κάμερα τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ και τονίζει ότι ο υπουργός υποδομών Χρήστος Σπίρτζης είναι καθημερινά στην περιοχή και μάλιστα ακούει τος πολίτες να δηλώνουν ικανοποιημένοι από την καθημερινή παρουσία της κυβέρνησης και την ταχεία υλοποίηση μέσων φροντίδας στους πληγέντες.
Βέβαια και αυτό είναι ένα κυβερνητικό αφήγημα που απέχει πολύ από την πραγματικότητα και αποδεικνύεται από την σημερινή αποκάλυψη του Ελεύθερου Τύπου ότι το επίδομα που επρόκειτο να δοθεί στους πυρόπληκτους, ύψους 586 ευρώ, για την κάλυψη στοιχειωδών αναγκών των πρώτων ημερών, όπως ρουχισμός, τροφή και μετακινήσεις, δεν έχει δοθεί ακόμα σε κανέναν!
Αναλυτικά από το πρωθυπουργικό γραφείο τονίστηκαν τα εξής:
«Την ίδια ώρα που ο υπουργός υποδομών Χρήστος Σπίρτζης είχε τη συνήθη καθημερινή παρουσία του στο Μάτι, μαζί με τους κατοίκους της περιοχής , ο κος Μητσοτάκης πήγε σαν τον κλέφτη, και μόνο με τη «κομματική» κάμερα του ΣΚΑΙ, προφανώς για να μη τους ξεφύγει κανένα πλάνο από κατοίκους που δηλώνουν ικανοποίηση για την καθημερινή παρουσία της κυβέρνησης και την ταχεία υλοποίηση μέτρων φροντίδας στους πληγέντες. Το τελευταίο καταφύγιο της ΝΔ, η προσπάθεια εξαγωγής πολιτικής υπεραξίας από την επικοινωνιακή εκμετάλλευση μιας τραγωδίας, αποδεικνύεται κι αυτή μάταια».
Ολα αυτά γιατί ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης ένα μήνα μετά την φονική πυρκαγιά που κόστισε 96 ζωές πραγματοποίησε σήμερα αιφνιδιαστική επίθεση στο Μάτι. 
Σε σύντομη δήλωσή του στις κάμερες, ο κ. Μητσοτάκης είπε: «Υπάρχει θλίψη, οργή, αγανάκτηση που παραμένει βουβή. Δέσμευσή μου να κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να επανέλθει η περιοχή. Δέσμευσή μου επίσης να αποδοθούν ευθύνες, έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στην Δικαιοσύνη. Στις Δημοκρατίες υπάρχουν ευθύνες. Υπάρχουν ευθύνες για το θάνατο των 96 ανθρώπων και για το ότι εκατοντάδες έχασαν τις περιουσίες τους».

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του