: ΜΑΦΙΟΖΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΚΑΙ ΕΝΕΔΡΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΣΕ 36ΧΡΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΥΨΕΛΗ! ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΠΙΣΩΠΛΑΤΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΦΑΙΡΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΜΠΑΙΝΕ ΣΤΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΤΗΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ! ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ, ΜΠΡΑΒΙΛΙΚΙΑ ΚΑΙ… ΑΙΜΑ! (ΦΩΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ)





Φωτορεπορτάζ: Δέσποινα Κατακουζηνού
Τις προσωπικές διαφορές βλέπουν οι αστυνομικοί ως το πιθανότερο κίνητρο της εν ψυχρώ δολοφονίας ενός υπηκόου Αλβανίας, 36 ετών, τα ξημερώματα της Τετάρτης 15 Αυγούστου, στο κέντρο της Αθήνας. Ο άνδρας βρέθηκε νεκρός στην είσοδο της πολυκατοικίας, όπου ζούσε με την οικογένειά του, στη συμβολή των οδών Μάκρης και Πάρνηθος, στην Κυψέλη.

Το θύμα ήταν με το μηχανάκι του και μόλις πήγε να εισέλθει στο πάρκινγκ της πολυκατοικίας όπου διέμενε, πέρασε μια μηχανή με δύο άνδρες και τον πυροβόλησαν εν ψυχρώ πίσω στο κεφάλι, όπως βλέπετε στη φωτογραφία-ντοκουμέντο, που εξασφάλισε το «Μακελειό».



Τα χαρακτηριστικά τού εγκλήματος, ο φόνος δηλαδή με μία σφαίρα στο πίσω μέρος του κεφαλιού, παραπέμπει σε ενέδρα θανάτου. Αξίζει να σημειωθεί, ότι από το θύμα δεν είχαν αφαιρεθεί το πορτοφόλι και το κινητό του τηλέφωνο και επομένως από την πρώτη στιγμή αποκλείστηκε το ενδεχόμενο της ληστείας.

Δολοφονήθηκε στην είσοδο του σπιτιού του, τη στιγμή ακριβώς που επέστρεφε από το γήπεδο, καθώς ήταν οργανωμένος οπαδός τής ΑΕΚ. Οι ερευνητές τού Ανθρωποκτονιών αποδίδουν τον φόνο σε «ξεκαθάρισμα λογαριασμών». Συνδέουν δηλαδή τη δολοφονία με ιδιωτικής φύσης διαφορές τού θύματος με τους δράστες ή με ενδεχόμενη ανάμειξή του σε παράνομες δραστηριότητες, όπως π.χ. το εμπόριο ναρκωτικών και μπραβιλίκια, μολονότι δεν είχε απασχολήσει τις Αρχές.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του