ΕΚΤΑΚΤΟ! ΈΠΕΣΕ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΤΡΙΠΟΛΗ ΚΑΙ ΣΠΑΡΤΗ




Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η επιχείρηση ερεύνης διασώσεως για τον εντοπισμό και περισυλλογή του κυβερνήτη ενός διθέσιου εκπαιδευτικού αεροσκάφους Τ-2 Buckeye της ΠΑ.
Προηγουμένως, στις 08:50 περίπου, το πλήρωμα του αεροσκάφους αυτού, που είχε απογειωθεί από την 120 Πτέρυγα Εκπαιδεύσεως Αέρος (120 ΠΕΑ) της Αεροπορικής Βάσεως της Καλαμάτας για τη διενέρεγεια προγραμματισμένης εκπαιδευτικής πτήσεως, είχε αναγκαστεί να το εγκαταλείψει για άγνωστους ως τώρα λόγους, σε απόσταση 7 ναυτ.μιλίων βορείως της Σπάρτης.
Μετά την εγκατάλειψη του αεροσκάφους έχει περισυλλεγεί και είναι καλά στην υγεία του ο συγκυβερνήτης του και οι έρευνες ως προελέχθη εντοπίσζονται στην ανεύρεση και του κυβερνήτη του αεροσκάφους.
Ευχές να πάνε όλα καλά και γρήγορα.

H ανακοίνωση του ΓΕΑ

«THN 28/8/2018 KAI ΠEPI ΩPA 08:50, ΣTO ΠΛAIΣIO EKΠAIΔEYTIKHΣ ΠTHΣHΣ,
ΠPAΓMATOΠOIHΘHKE EΓKATAΛEIΨH AEPOΣKAΦOYΣ T-2, 7 NM BOPEIA ΣΠAPTHΣ.
META THN EΓKATAΛEIΨH EXEI ΠEPIΣYΛEΓEI O ΣYΓKYBEPNHTHΣ TOY AEPOΣKAΦOYΣ,
ENΩ ΓINONTAI EPEYNEΣ ΓIA TON ENTOΠIΣMO KAI TOY KYBEPNHTH».

ΠΡΩΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ!

Πτώση εκπαιδευτικού αεροπλάνου στην Τρίπολη στα σύνορα Αρκαδίας – Λακωνίας. Ένας εκ των δύο πιλότων έχει βρεθεί ζωντανός σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες.



Πτώση εκπαιδευτικού αεροπλάνου σημειώθηκε την Τρίτη το πρωί στο χωριό Κολλίνες, στα σύνορα Αρκαδίας – Λακωνίας, 40 χιλιόμετρα νότια της Τρίπολης. Ένας εκ των δύο πιλότων έχει βρεθεί ζωντανός σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, συνετρίβη ένα εκπαιδευτικό αεροσκάφος Τ2 Buckeye της Πολεμικής Αεροπορίας. Το αεροσκάφος έκανε εκπαιδευτική πτήση και απογειώθηκε από το αεροδρόμιο της Καλαμάτας.

Τη διάσωση έχει αναλάβει η πυροσβεστική Σπάρτης μαζί με πυροσβέστες της Αρκαδίας που βρίσκονται στο σημείο.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του