O KYΡ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΟΥ ΤΑ «ΦΕΡΝΕΙ ΒΟΛΤΑ» ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΟΓΡΙΔΗ ΜΕ ΤΑ «4 ΠΑΚΕΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΘΙΣΙΑ ΤΗΣ», ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ: «ΖΗΤΟΥΣΕ ΒΑΛΙΤΣΑ ΜΕ 2.000.000 ΕΥΡΩ» ΑΠΟ ΤΟΝ «ΤΡΕΛΟ ΠΟΥ ΤΑ’ΧΕΙ 400» Α.ΦΛΩΡΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΑΝ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ; ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΚΡΙΒΑ ΤΑ ΛΟΥΣΑ ΤΗΣ ΚΑΛΟΓΡΙΔΗ ΚΥΡ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ;




…Η δίκη για την ανθρωποκτονία του δεξιού ποινικολόγου και φίλου της οικογένειας Μητσοτάκη, Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, εκκρεμεί, ενώ εκείνη για τον παρ’ ολίγον φόνο του δικηγόρου Αντωνόπουλου ξεκίνησε στις 6 του περασμένου Δεκεμβρίου και ολοκληρώθηκε μετ’ εμποδίων.

Προ αυτής όμως, ο πολυσυζητημένος και καταδικασμένος ως «μεγαλοαπατεώνας» Άρης Φλώρος, όπως και ο έτερος έγκριτος δικηγόρος του- που είναι και πανεπιστημιακός δάσκαλος κ. Αναγνωστόπουλος- υπέδειξαν με νέες καταθέσεις τους στον ανακριτή, τον αντίδικο και ξακουστό ποινικολόγο Αλέξανδρο Λυκουρέζο, ότι έκανε «μυστικές συναντήσεις» για να συμβιβαστούν οι δυο πλευρές αλλά με την προϋπόθεση «ο Ζαφειρόπουλος να πείσει τον φυλακισμένο πελάτη του Φλώρο να καταβάλει δυο εκατομμύρια ευρώ στους επίσης φυλακισμένους Αλβανούς που πήγαν κατ’ εντολή του να σκοτώσουν τον Αντωνόπουλο».

Και όλα αυτά φυσικά πριν την τραγική κατάληξη στην οδό Ασκληπιού με την δολοφονία του 52χρονου ποινικολόγου, υιού του Νώντα Ζαφειρόπουλου. Στην δικογραφία περιέχονται συγκεκριμένες αναφορές για τον κ. Λυκουρέζο [επίσημα, δικηγόρος του Αντωνόπουλου ] ότι πολιορκούσε τον δολοφονηθέντα ποινικολόγο και τον πελάτη του Άρη Φλώρο για να πάρει το μεγάλο χρηματικό ποσό και ο οποίος εμφανίζονταν σαν «μεσάζοντας» των Αλβανών μεγαλοκακοποιών.

Μάλιστα στην κατάθεσή του ο προφυλακισμένος Φλώρος, λίγο μετά την δολοφονία του δεξιού ποινικολόγου και παιδικού του φίλου, άδραξε την ευκαιρία επιδιώκοντας να εμφανιστεί ως «εκβιαζόμενο θύμα» των Αλβανών πληρωμένων εκτελεστών, που ο ίδιος όμως πρώτος φέρεται να χρησιμοποίησε και «νοίκιασε» τον Δεκέμβριο του 2014 για να σκοτώσουν τον δικηγόρο Γιώργο Αντωνόπουλο.

Βρώμα, μπόχα και δυσωδία σε ένα σκάνδαλο με σκοτωμένους και συμβόλαια θανάτου και πολλά ακόμα που δεν έχουμε μάθει και πιθανόν να μην μάθουμε ποτέ.

ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ
ΣΧΟΛΙΑ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του