Στην Ιθάκη ο Τσίπρας – Αύριο ο ανασχηματισμός







Ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, μεταβαίνει σήμερα, Τρίτη 21 Αυγούστου, στην Ιθάκη, όπου θα πραγματοποιήσει επίσκεψη, αναφέρεται σε ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού.
Ο Αλέξης Τσίπρας αναμένεται, από το νησί του Ιονίου, να απευθύνει μήνυμα με αφορμή την ολοκλήρωση των προγραμμάτων διάσωσης.Η ανακοίνωση του νέου κυβερνητικού σχήματος θα γίνει, πιθανότατα, αύριο ή νωρίς μεθαύριο, ώστε να δοθεί επαρκής χρόνος προετοιμασίας στους νέους υπουργούς για την «άνοδο» στα εγκαίνια της ΔΕΘ στις 8 Σεπτεμβρίου.

Ο κ. Τσίπρας έχει δεχθεί από τους επιτελείς του διαμετρικά αντίθετες εισηγήσεις για το εύρος και το στίγμα του ανασχηματισμού.

* Η μία, αφορά «σαρωτικές αλλαγές» με αποχώρηση μεγάλου αριθμού νυν υπουργών-αναπληρωτών-υφυπουργών, ένταξη προσώπων «της γενιάς του Τσίπρα» που δοκιμάσθηκαν επιτυχώς τα τελευταία χρόνια σε διάφορα «πόστα» και σαφώς μικρότερο υπουργικό σχήμα.

* Η άλλη, προκρίνει «στοχευμένες αλλαγές» με περιορισμένες αποχωρήσεις-μετακινήσεις και δομικές αλλαγές, για παράδειγμα ίδρυση υπουργείου Βιομηχανίας-Εμπορίου, καθώς πρόκειται για τομέα που θα ρίξει μεγάλο βάρος η κυβέρνηση στο ξεκίνημα της μεταμνημονιακής εποχής.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του