Δυο θάνατοι στο Νοσοκομείο Λαμίας από γρίπη Η1Ν1-Ένας απο Λιβαδειά


Θερίζει η γρίπη στην Ελλάδα με κυρίαρχο το στέλεχος Η1Ν1 - Άμεση έναρξη θεραπείας με αντιικά φάρμακα πρέπει να κάνουν και όλοι όσοι εμφανίζουν έντονα συμπτώματα.

Δυο θανάτους είχαμε τις τελευταίες ημέρες στο νοσοκομείο Λαμίας εξαιτίας της γρίπης Η1Ν1, που συνεχίζει την επίθεση της στη χώρα μας. Πρόκειται για μια 63χρονη Λαμιώτισσα η οποία νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας για μια εβδομάδα περίπου. Δυστυχώς η άτυχη γυναίκα, αν και δεν αντιμετώπιζε κανένα άλλο πρόβλημα υγείας, δεν τα κατάφερε και έχασε την μάχη από τη γρίπη προχθές.

Επίσης στο νοσοκομείο Λαμίας άφησε την τελευταία του πνοή και ένας 67χρονος, ο οποίος διακομίστηκε από το νοσοκομείο Λιβαδειάς. Ο 67χρονος κατέληξε εξαιτίας της γρίπης Η1Ν1, αφού είχε και άλλα προβλήματα υγείας και παρουσίασε επιπλοκές.

Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει άλλος ασθενής στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Λαμίας με Η1Ν1, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες το προηγούμενο διάστημα έχουν περάσει περίπου ακόμη 5-6 κρούσματα, που ευτυχώς οι άνθρωποι θεραπεύτηκαν και είναι υγιείς στα σπίτια τους.
lamiareport.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του