ΑΓΡΙΝΙΟ : ''ΛΑΟΘΑΛΑΣΣΑ'' ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ...


«Λαοθάλασσα» Αγρινιωτών και κατοίκων από τα περίχωρα γέμισε την κεντρική ...
πλατεία της πόλης στην Αιτωλοακαρνανία, με αφορμή το πρώτο συλλαλητήριο που διοργανώθηκε για την Υγεία.

Εκαντοντάδες πολίτες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των φορέων της περιοχής, δίνοντας δυναμικό παρών στην πλατεία Δημοκρατίας.

Το συλλαλητήριο ξεκίνησε με χαιρετισμό του Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας.


Μέσα από αυτή τη δράση εκφράστηκε η έντονη αντίδραση στην υποβάθμιση των δομών δημόσιας Υγείας στην Αιτωλοακαρνανία. «Με μαζική συγκέντρωση, την μεγαλύτερη των τελευταίων ετών στην πόλη, εκφράστηκε η λαϊκή οργή και εστάλη ηχηρό μήνυμα πως δεν πάει άλλο με αυτή την κατάσταση», γράφουν τα τοπικά μέσα.

Η συσπείρωση και συστράτευση ως τρόπος διεκδίκησης για το βασικό αγαθό της Υγείας εκφράστηκε με το ογκώδες συλλαλητήριο σε μία ημέρα που τα εμπορικά και τα καταστήματα εστίασης παρέμεναν κλειστά, συμβάλλοντας στην επιτυχία της συγκέντρωσης.


Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου








Πηγή: Agriniopress.gr - Agrinionews.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του