ΚΛΕΙΣΤΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΤΑ ΤΕΜΠΗ




Κλειστά είναι τα Τέμπηαπό τις 12:00 έως τις 15:00, σύμφωνα με απόφαση που έλαβαν οι αγρότες του μπλόκου των Τεμπών, οι οποίοι κλιμακώνουν σταδιακά τις κινητοποιήσεις τους. Σχετική ανακοίνωση για τη διακοπή...
κυκλοφορίας εξέδωσε η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αστυνομίας Λάρισας, η οποία για το προαναφερόμενο χρονικό απαγορεύει την κυκλοφορία επί του ΠΑΘΕ από τον κόμβο Γυρτώνης μέχρι την διασταύρωση Στομίου και υποδεικνύει εναλλακτικές διαδρομές.

Οι κινητοποιήσεις
Μπορεί οι σχέσεις ορισμένων, μεταξύ των δυνάμεων που έχουν αναπτυχθεί στον πρωτογενή τομέα, να κινούνται σε τεντωμένο σχοινί, ωστόσο στον κλάδο επικρατεί ενότητα σε ό,τι αφορά τις διεκδικήσεις, έστω και αν μερικοί εμφανίζονται λίγο πιο διαλλακτικοί αναφορικά με τη χρονική διάρκεια κλεισίματος των δρόμων, όπου έχουν στηθεί μπλόκα.

Κοινή συνισταμένη όλων αποτελεί η αίτησή τους για απόσυρση του νομοσχεδίου για το ασφαλιστικό και φορολογικό και εκ νέου κατάρτισή του από μηδενική βάση, με τη δική τους συμμετοχή και με μια χάραξη εθνικής πολιτικής για τον κλάδο, με ορίζοντα 10ετίας τουλάχιστον.

Στις κινητοποιήσεις τους, η πλευρά της Νίκαιας εμφανίζεται να σκληραίνει τη στάση της σημαντικά, με πολύωρους -άνω των έξι ωρών- πλέον αποκλεισμούς δρόμων, τελωνείων, αεροδρομίων και λιμανιών. «Οσοι σκέφτονταν να ταξιδέψουν, καλύτερα να το αναβάλουν», ανέφερε χαρακτηριστικά ο αγροτοσυνδικαλιστής Βισαλτίας Στέργιος Λίτος από το μπλόκο του Προμαχώνα.

Μεταξύ άλλων, ο ίδιος επισήμανε: «το μπλόκο του Προμαχώνα συμμετείχε στη γενική συνέλευση του μπλόκου στα Τέμπη, που διήρκησε μέχρι τις 2 το πρωί και αποφασίσαμε ότι μαζί με την Νίκαια ενώνουμε τη φωνή μας». Την επιβεβαίωση της συγκεκριμένης δήλωσης την έκανε τώρα νωρίς το πρωί ο αγρότης, Παναγιώτης Καλογιάννης, προσθέτοντας: «τις επόμενες ημέρες, αρχής γενομένης από σήμερα, θα ξεκινήσουμε ενημερώσεις σε όλα τα μπλόκα της Ελλάδας, με σκοπό να βγάλουμε από τον αγώνα αυτούς που θέλουν να τον διασπάσουν»

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του