ΛΕΒΕΝΤΗΣ : Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ...




ΟΧΙ ΑΚΡΙΒΩΣ, ΑΛΛΑ ΜΟΙΑΖΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ
«Οι ξένοι απαιτούν κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας - ΣΥΡΙΖΑ, τα άλλα κόμματα...
είτε μπουν είτε δεν μπουν, μικρή αξία έχει. ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Δημοκρατία πρέπει να σηκώσουν το βάρος γιατί είναι και τα κόμματα που πτώχευσαν τη χώρα». Αυτό δήλωσε ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, μιλώντας σήμερα στην πρωινή εκπομπή του Ant1, ενώ συνέχισε, αναφέροντας:

«Γιατί και ο ΣΥΡΙΖΑ είναι διάδοχος του ΠΑΣΟΚ, δεν είναι καινούργιο κόμμα. Μην τον λογαριάζετε τον ΣΥΡΙΖΑ ως ΣΥΡΙΖΑ, που λέει ο Τσίπρας, ο οποίος χθες τόνισε ότι ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία πτώχευσαν την Ελλάδα. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η συνέχεια του ΠΑΣΟΚ. Το ΠΑΣΟΚ έσβησε και όλοι οι ψηφοφόροι πήγαν στον ΣΥΡΙΖΑ, μην έχουμε αυταπάτες» πρόσθεσε και κατέληξε ο κ. Λεβέντης.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του