Προετοιμάζουν οικουμενική για να περάσουν τα μέτρα και να δεχθούμε συνδιαχείριση του Αιγαίου με τους Τούρκους



Η Ελλάδα βρίσκεται στο πλέον δύσκολο μονοπάτι. Οι Ευρωπαίοι, δια της Γερμανίας, πιέζουν να δεχθούμε συνδιαχείριση στο Αιγαίο με τους Τούρκους με δόρυ το προσφυγικό. Οι Αμερικανοί διαφωνούν και οι Έλληνες πολιτικοί γνωρίζουν ότι όποιος πολιτικός δεχθεί συνδιαχείριση στο Αιγαίο σβήνεται από τον πολιτικό χάρτη.

Ο ελληνικός πολιτικός κόσμος βρίσκεται σε αδιέξοδο και έχουν αρχίσει (ότι και να λένε) οι υπόγειες συνεννοήσεις με στόχο να καταλήξουν σε οικουμενική κυβέρνηση, που θα έχει 2 στόχους:

1. Να περάσει όλα τα μέτρα που ζητούν οι δανειστές

2. Να αντιμετωπιστεί οικουμενικά το θέμα της συνδιαχείρισης του Αιγαίου

Ήδη 3 έμπιστοι των αρχηγών του ΣΥΡΙΖΑ, της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ συναντώνται σε γραφείο Στο Σύνταγμα και συζητούν (καταρχήν) για ενίσχυση της συγκυβέρνησης η οποία θα αποτελέσει τον προπομπό της οικουμενικής που είναι ο τελικός στόχος.

Προσέξτε: Για οικουμενική κυβέρνηση, πλέον, συμφωνούν όλα τα κόμματα, ανεξάρτητα τι λένε δημοσίως.

Τι συζητούν οι 3 έμπιστοι των αρχηγών μέχρι τώρα;

1. Ότι πρέπει να εξομαλυνθεί αμέσως η κατάσταση γιατί τα προβλήματα πολλαπλασιάζονται

2. Ότι πρέπει να περάσουν όλα τα μέτρα για να αποκτήσει η Ελλάδα πλεονέκτημα στις πιέσεις των Ευρωπαίων για προσφυγικό, Σένγκεν, κοινές περιπολίες με τους Τούρκους στο Αιγαίο κτλ

3. Στη συγκυβέρνηση να μην συμμετάσχει η ΝΔ για να μην γίνει αξιωματική αντιπολίτευση η ΧΑ. Σε πρώτη φάση να μπει στη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και το ΠΑΣΟΚ με δεδομένη την ανοχή του Βασίλη Λεβέντη

Και οι 3 έμπιστοι γνωρίζουν ότι η συζήτηση για συγκυβέρνηση είναι προσχηματική και γίνεται για να ανοίξει ο δρόμος για οικουμενική, η οποία θα αναλάβει το κόστος της επίλυσης των προβλημάτων και δεν είναι λίγες φορές που ακούστηκε «και τον Σεπτέμβριο πάμε για εκλογές».

Με βάση τις συζητήσεις των «εμπίστων» η οικουμενική κυβέρνηση θα είναι βραχύβια και θα επιλύσει τα όποια προβλήματα σε μηδέν χρόνο και θα οδηγήσει την χώρα στις εκλογές.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του