ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ




3.000 ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥΣ
ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ "ΜΠΟΥΚΑΡΑΝ" ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ
Συγκεντρώσεις σε άλλα σημεία που βρίσκονται εκτός του τριγώνου Χίλτον-Ρηγίλης-Συντάγματος πραγματοποιούν...
μέλη της Χρυσής Αυγής και αντιεξουσιαστές σήμερα το απόγευμα.
Περίπου 3.000 άτομα είναι συγκεντρωμένα έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην οδό Μεσογείων. Επίσης, γύρω στους 250 αντιεξουσιαστές πραγματοποιούν συγκέντρωση στα Προπύλαια και περίπου 30 στην Πλατεία Βικτωρίας.
Σε τρεις προσαγωγές προχώρησε η αστυνομία, πριν από λίγη ώρα, στην πλατεία Βικτωρίας, μετά από επεισόδια που έγιναν μεταξύ αλλοδαπών.
Σύμφωνα με πληροφορίες στο Πολυτεχνείο έχουν εισβάλει περίπου 40 άτομα ενώ προς εκεί κατευθύνεται μέλη αντιφασιστικών οργανώσεων που προηγουμένως είχαν συγκεντρωθεί στην πλατεία Βικτωρίας.
Την ώρα που γίνονταν οι προσαγωγές, οι αστυνομικές δυνάμεις δέχθηκαν επίθεση από άγνωστα άτομα, με αποτέλεσμα να προκληθούν ζημιές σε ένα περιπολικό της Άμεσης Δράσης και σε δύο μηχανές της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Αυτή την ώρα έχουν συγκεντρωθεί στην πλατεία Βικτωρίας μέλη αντιφασιστικών οργανώσεων, ενώ κάποια άτομα βρίσκονται και στα Προπύλαια.
Παράλληλα, έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής, στη Λεωφόρο Μεσογείων, βρίσκονται συγκεντρωμένα περίπου 1.500 άτομα, για την επέτειο των Ιμίων. Αυτή την ώρα έχει διακοπεί η κυκλοφορία στο ρεύμα της Μεσογείων προς Αθήνα, από την Κατεχάκη μέχρι τη Μιχαλακοπούλου.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του