Ερώτηση προς τον πρωθυπουργό Αλ.Τσίπρα - και όχι πρόταση για σύσταση εξεταστικής επιτροπής της Βουλής προς το παρόν τουλάχιστον- υπέβαλαν 40 βουλευτές της ΝΔ καλώντας τον να αναλάβει πρωτοβουλίες για την διερεύνηση των ευθυνών του πρώην υπουργού Οικονομικών Γ.Βαρουφάκη.



tsiprasvarouf
Ερώτηση προς τον πρωθυπουργό Αλ.Τσίπρα - και όχι πρόταση για σύσταση εξεταστικής επιτροπής της Βουλής προς το παρόν τουλάχιστον- υπέβαλαν 40 βουλευτές της ΝΔ καλώντας τον να αναλάβει πρωτοβουλίες για την διερεύνηση των ευθυνών του πρώην υπουργού Οικονομικών Γ.Βαρουφάκη.

Όπως τονίζουν «οι ευθύνες του κ. Βαρουφάκη και των συνεργών του είναι τεράστιες, οι οποίοι ώθησαν σε άμεσο και απτό κίνδυνο εξόδου της χώρας από το ευρώ, ασύντακτης χρεοκοπίας και καθολικής οικονομικής καταστροφής και πέραν αυτών υπάρχουν οι πολλές παράνομες πράξεις όπως με τα συστήματα και τα ΑΦΜ του υπουργείου Οικονομικών κ.α.».
Ενώ σημειώνουν ότι «πέρα από τους τεράστιους κινδύνους στους οποίους εξέθεσαν τη χώρα με τη χαρακτηριστική απειρία, άγνοια και τον τυχοδιωκτισμό της κυβέρνησης που σχηματίστηκε μετά τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, η δήθεν στρατηγική της διαπραγμάτευσης κόστισε πολλά δισεκατομμύρια στο δημόσιο, αύξησε το δημόσιο χρέος, καταβαράθρωσε την εθνική οικονομία και τους πολίτες, δίχασε την ελληνική κοινωνία, τράβηξε τη χώρα χρόνια πίσω και την έσυρε με τους χειρότερους όρους σε ένα 3ο Μνημόνιο».


«Αυτό είναι το μεγάλο σκάνδαλο, από το οποίο προκύπτει ζήτημα τεράστιων νομικών, πολιτικών και ηθικών ευθυνών των συνεργών και του πρωθυπουργού κ. Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος διόρισε και διατήρησε Υπουργό Οικονομικών και πληρεξούσιο της χώρας στην πιο κρίσιμη διαπραγμάτευση τον κ. Γιάννη Βαρουφάκη, και έπαιξαν συνολικά με τις τύχες της χώρας και τις ζωές των Ελλήνων, ζητήματα τα οποία θα πρέπει διερευνηθούν σε βάθος», υπογραμμίζεται ενώ ερωτάται ο πρωθυπουργός «ποιες πρωτοβουλίες προτίθεται να λάβει για την διερεύνηση όλων των ευθυνών που προκύπτουν από τις ενέργειες του κ. Βαρουφάκη και οι οποίες ώθησαν σε άμεσο και απτό κίνδυνο εξόδου της χώρας από το ευρώ, ασύντακτης χρεοκοπίας και καθολικής οικονομικής καταστροφής».

Οι βουλευτές που υπογράφουν είναι: Ελ. Αυγενάκης, Γ. Γιακουμάτος, Όλγα Κεφαλογιάννη, Γ. Γεωργαντάς, Ι. Κεφαλογιάννης, Θ. Καράογλου, Κ. Σκρέκας, Σ. Κεδίκογλου, Απ. Βεσυρόπουλος, Χρ. Κέλλας, Ν. Κακλαμάνης, Μ. Χαρακόπουλος, Ι. Αντωνιάδης, Χρ. Δήμας, Μαρία Αντωνίου, Δ. Κυριαζίδης, Κατερίνα Παπακώστα, Θ. Φορτσάκης, Κ. Βλάσης, Κ. Καραμανλής, Σοφία Βούλτεψη, Χρ, Μπουκώρος, Σ. Αναστασιάδης, Χ. Αθανασίου, Ν. Παναγιωτόπουλος, Γ. Βαγιωνάς, Β. Οικονόμου, Στ. Γιαννάκης, Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, Άδ. Γεωργιάδης, Β. Γιόγιακας, Αθ. Καββαδάς, Αν. Κατσανιώτης, Μ. Κονσόλας, Β. Κικίλιας, Κ. Κουκοδήμος, Φωτεινή Αραμπατζή, Αθ. Δαβάκης, Κ. Κατσαφάδος και Αθ. Μπούρας.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του