ΤΩΡΑ: Αγρότες απειλούν ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ Ελ.Βενιζέλος!


TRAKTER2_533_355Στη Λεωφόρου Μαρκοπούλου στη διασταύρωση προς το αεροδρόμιο βρίσκονται αυτή την ώρα τρακτέρ με αγρότες, όπως μετέδωσε σε απευθείας σύνδεση τηλεοπτικός σταθμός!
Προηγούμενη ενημέρωση : 07:31
200 τρακτέρ έχουν κατεβάσει στο δρόμο οι αγρότες της Αττικής που θα κλείσουν σήμερα το μεσημέρι το δρόμο για το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.Οι αγρότες μετά τη χθεσινή… ανάπαυλα, επανέρχονται σε δυναμικές κινητοποιήσεις. Λένε ότι σε καμία περίπτωση δεν είναι αποφασισμένοι να κάνουν πίσω καθώς οι οινοποιοί της Αττικής εκτός από το νέο ασφαλιστικό έχουν να αντιμετωπίσουν και τον φόρο στο κρασί που πλήττει τον κλάδο τους, όπως σημειώνεται σε άρθρο ειδησιογραφικού πόρταλ.Για σήμερα έχουν αποφασίσει να κλείσουν για μια ώρα τη λεωφόρο Μαρκοπούλου στη διασταύρωση προς αεροδρόμιο με αποτέλεσμα η κίνηση για το Ελευθέριος Βενιζέλος να γίνεται μόνο από την Αττική Οδό.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από τους ίδιους τους αγρότες ο δόμος θα κλείσει συμβολικά για μία ώρα από τις 12:00 ως τις 13:00 το μεσημέρι.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του