ΑΠΕΡΓΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΟΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΙ...




Με απόφαση της συντονιστικής επιτροπής Συμβολαιογραφικών Συλλόγων Ελλάδος οι συμβολαιογράφοι...
όλης της χώρας απεργούμε από αύριο, Τετάρτη έως και την ερχόμενη Παρασκευή, 27 έως 29 Ιανουαρίου 2016, συμμετέχοντας στην απεργία των δικηγόρων και των δικαστικών επιμελητών για το ασφαλιστικό νομοσχέδιο.

Αυτονόητα, αναφέρεται σε ανακοίνωση της συντονιστικής επιτροπής η οποία υπογράφεται από τον πρόεδρος της Γεώργιο Ρούσκα, αύριο, Τετάρτη, δεν θα διεξαχθούν πλειστηριασμοί.

Οι συμβολαιογράφοι, μαζί με τους άλλους επιστημονικού φορείς (δικηγόρους, μηχανικούς, γιατρούς, κ.λπ.), έχουν απορρίψει ομόφωνα, με έντονο, ανεπιφύλακτο και κατηγορηματικό τρόπο, το νομοσχέδιο της Κυβέρνησης για το ασφαλιστικό.

Παράλληλα, επισημαίνουν ότι η τυχόν εφαρμογή των μέτρων που περιλαμβάνονται στο επίμαχο νομοσχέδιο «συνιστά ουσιαστικά δήμευση του εισοδήματος των επιστημόνων – ελεύθερων επαγγελματιών, συνυπολογιζομένων των λοιπών φοροδοτικών τους υποχρεώσεων (ΦΠΑ, φορολόγηση από το πρώτο ευρώ, τέλος επιτηδεύματος, εισφορά αλληλεγγύης κ.λπ.)».

Η εισφοροδοτική επιδρομή -σημειώνουν- που «επιχειρείται με το συγκεκριμένο νομοσχέδιο οδηγεί σε μαζική βίαιη έξοδο από το επάγγελμα μεγάλου αριθμού του ενεργού πληθυσμού των ελευθέρων επαγγελματιών – επιστημόνων, καθιστά δε παντελώς επισφαλή την, ήδη, κλονισμένη εισπραξιμότητα των ασφαλιστικών ταμείων και συμβάλλει ευθέως στην ενίσχυση των «γκρίζων» ζωνών της οικονομίας».

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του