ΑΓΡΟΤΕΣ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΑΝ ΑΓΡΙΑ ΤΟΝ ΜΑΡΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΑΜΕΛΟ


ΑΓΡΟΤΙΚΟ "ΜΠΛΟΚΟ" ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗ
Έντονες αποδοκιμασίες δέχθηκαν από αγρότες ο υφυπουργός Εξωτερικών, Δημήτρης Μάρδας, και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ,Σωκράτης Φάμελος, προσερχόμενοι στη...
Νέα Ραιδεστό Θεσσαλονίκης σε εκδήλωση του κόμματος.
Συγκεκριμένα, αγρότες μπήκαν στην αίθουσα όπου λάμβανε χώρα η εκδήλωση, απαιτώντας από τον κ. Φάμελο να πάρει πίσω τις δηλώσεις του τα περί ακροδεξιών στοιχείων. Οι ίδιοι επισήμαναν ότι "συζήτηση με τα ΜΑΤ δε γίνεται". Προκλήθηκε ένταση, κάποιοι ήρθαν στα χέρια με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και τελικά αποχώρησαν με αποδοκιμασίες.
Για σήμερα, στο πλαίσιο της κλιμάκωσης των κινητοποιήσεών τους, οι αγρότες αποφάσισαν αποκλεισμό των Μαλγάρων μεταξύ 16:00 - 20:00. Στο σημείο έχουν σπεύσει και οδηγοί με νταλίκες σε ένδειξη συμπαράστασης στους αγρότες.
Ολιγόωρο "μπλόκο" πραγματοποίησαν αγρότες στη Βιάννο και συγκεκριμένα στην περιοχή Αμιρά, από την οποία περνούσε ο υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Παναγιώτης Κουρουμπλής, που βρίσκεται στην Κρήτη για τα εγκαίνια του Μουσείου Ολοκαυτώματος στην περιοχή.
Οι αγρότες, κρατώντας πανό, εξέφρασαν στον υπουργό τη διαμαρτυρία τους για το ασφαλιστικό, τόνισαν ότι θα κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους και ζήτησαν από τον κ. Κουρουμπλή να μεταφέρει και αυτός στην κυβέρνηση τα αιτήματά τους.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του