Η ΑΓΡΟΤΙΑ ΤΣΑΚΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ:”ΜΟΝΟ ΜΕ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΘΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΤΟΝ ΙΣΘΜΟ!”-ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΜΕ ΓΕΩΡΓΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ-ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΕΙΝΑ-ΠΕΤΑΞΑΝ ΓΑΛΑΤΑ&ΕΚΑΨΑΝ ΣΗΜΑΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ(ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ MAKELEIO.GR)

gala2-650x250

pseftes




ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ από τα μέτωπα της μάχης…

ΧΑΜΟΣ στη Πάτρα-Αγρότες απέκλεισαν το λιμάνι– Πάνω από 40 τρακτέρ, έχυσαν γάλα (φωτο)

Ελεύθερα θα περνούν το μπλόκο των Μαλγάρων οι επισκέπτες της AGROTICA ενώ μέχρι την Κρήτη, οι αγρότες είναι και σήμερα “στο πόδι” με τα τρακτέρ τους

Κρήτη:Αγανακτισμένοι αγρότες έκαναν ΝΤΟΥ σε γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ-Πέταξαν γάλα και ‘εκαψαν σημαίες του κόμματος (upd) (φωτο)

Αγρότες μπήκαν με τα τρακτέρ στο νέο λιμάνι της Πάτρας!
Στο νέο λιμάνι της Πάτρας έφτασαν με τα τρακτέρ και τα αγροτικά οχήματά τους αγρότες από το μπλόκο στο Σταυροδρόμι Αχαϊας.
Οι αγρότες αφού έκαναν πορεία μέσα στο λιμάνι, “πάρκαραν” τα οχήματά τους και έκαναν διαμαρτυρία μέσα στο χώρο του λιμανιού.
PatrasTimes
15:20 Συμβαίνει τώρα: Σε μια απόφαση βόμβα -για τα θεμέλια της κυβέρνησης των Αθηνών- προχώρησαν πριν λίγο, οι αγρότες. Σύμφωνα με πληροφορίες του makeleio.gr, οι εξαθλιωμένοι αγρότες προχώρησαν σε μια κίνηση – ΜΑΤ, συγκεκριμένα οι αγρότες του μπλόκου της Κορίνθου, αποφάσισαν όχι απλά να κλείσουν τον Ισθμό, αλλά να απαγορεύσουν την διέλευση προς Αθήνα των Δ.Χ. Φορτηγών που μεταφέρουν γεωργικά προϊόντα στην Αθήνα. Με αυτό τον τρόπο τιμωρούν όχι τον Έλληνα πολίτη αλλά την κυνέρνηση από τις Αριστερές “Αντουανέτες” που πίνουν το αίμα των Ελλήνων και παίρνουν εξοντωτικά μετρά που ζητούν οι δανειστές προκειμένου να εξαθλιώσουν και άλλο την Ελλάδα, για την όποια έχουν σχέδια μετατροπής της σε “χωματερή” λαθρομεταναστών…
Αυτό που έρχεται στην Αθήνα θα είναι πρωτόγνωρο και θα θυμίζει μέρες κατοχής με σκηνές εξαθλίωσης που ουδεμία σχέση δεν έχουν με…την “Ελπίδα που έρχεται” και έταζε ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά τελικά…έχασε τον δρόμο στην πορεία. Ντροπή σου Αλέξη Τσίπρα, Πάνο Καμμένο και λοιποί συγκυβερνώντες! Σε λίγο θα εξαπλωθεί πείνα στην Αθήνα και θα ζήσουμε μέρες…Σοβιετικής Ένωσης, όπου οι πολίτες περίμεναν στις ουρές για να προμηθευτούν φαγητό με κουπόνι!
Περισσότερα από τα μπλόκα σε λίγο από την κάμερα του makeleio.gr, που στέκεται στο πλευρό του δίκαιου αγώνα των αγροτών…
Οι αγρότες της Αρκαδίας στα διόδια Νεστάνης έχουν ενισχύσει τις δυνάμεις τους και από αγρότες της περιοχής των Καλαβρύτων που έφτασαν για να διαμαρτυρηθούν με αγροτικά αυτοκίνητα.
Η εικόνα στα διόδια της Νεστάνης - ΦΩΤΟ EUROKINISSI

gala2-650x250

ΑΓΡΙΟ ΚΡΑΞΙΜΟ από τους αγρότες της Αρκαδίας: «Βόδια» μάς θέλουν οι Τσίπρας – Κατρούγκαλος! (βίντεο)

ΤΩΡΑ: Οι αγρότες απέκλεισαν το λιμάνι της Πάτρας!

Δε θα “μπλοκάρουν” τoυς επισκέπτες της AGROTICA στα Μάλγαρα
“Ελευθέρας” για τη διέλευση από το μπλόκο των αγροτών στα Μάλγαρα θα έχουν όσοι επιθυμούν να επισκεφτούν την 26η διεθνή έκθεση γεωργικών μηχανημάτων, εξοπλισμού και εφοδίων AGROTICA της ΔΕΘ-Helexpo AE, όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο υπεύθυνος του εκεί μπλόκου, Δημήτρης Παπαδάκης. ‘Οταν το μπλόκο είναι κλειστό, τα λεωφορεία και τα ΙΧ εκτρέπονται ούτως ή άλλως από την τροχαία προς εναλλακτικές οδούς αλλά όπως σημείωσε ο κ.Παπαδάκης, σε περίπτωση που κάποιο όχημα -ιδίως πούλμαν- με επιβαίνοντας αγρότες βρεθεί μπροστά στο μπλόκο καθ’ οδόν προς την AGROTICA, η πρόθεση των αγροτών είναι να του επιτρέψουν τη διέλευση.
Χτες, κατά την πρώτη ημέρα της AGROTICA, η προσέλευση στην έκθεση ήταν μαζική, παρά τη δυσκολία πρόσβασης στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, εν μέσω των αγροτικών κινητοποιήσεων και παρά τη ματαίωση των εγκαινίων, που κρίθηκε απαραίτητη για την εύρυθμη λειτουργία της. Συγκεκριμένα, περισσότερα από 25.000 άνθρωποι πέρασαν τις πύλες του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου, γεμίζοντας ασφυκτικά τα περίπτερα. Σήμερα η έκθεση θα είναι ανοιχτή έως τις 19:00. Αύριο Σάββατο το ωράριο λειτουργίας είναι 10:00-20:00 και την Κυριακή, οπότε και ολοκληρώνεται, 10:00-19:00.
Πριν από λίγη ώρα αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στο σημείο
Προηγούμενη ενημέρωση: 12:00
Δείτε τι γίνεται αυτή τη στιγμή μέσα από την κάμερα του Makeleio.gr και τον Βαγγέλη Καλαποθάκη!


untitlessssssd
untitleduntitlddddddeduntifffffffffffffffffffftledugsdfgdfffftledundgsfgsdfgsdfledunsafsdfatitleduntiffdfdfdftledufdgsdfgsdfgsdfgntitled
PICT_20160129_125913
PICT_20160129_125925
Σκληραίνουν τη στάση τους οι αγρότες ! Με βασικό μήνυμα “Ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται” συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους και κλείνουν τον δρόμο για το Ελευθέριος Βενιζέλος, τουλάχιστον 200 τρακτέρ στο μπλόκο της Μαρκοπούλου
Για μια ώρα θα μείνουν τα τρακτέρ στο δρόμο, μόνο μέσω Αττικής Οδού η κίνηση προς αεροδρόμιο,  οι αγρότες της Αττικής διαμαρτυρόμενοι τόσο για το νέο Ασφαλιστικό όσο και για τη φορολογία. Οινοπαραγωγοί οι περισσότεροι στέλνουν μηνυμα στην κυβέρνηση ότι δεν θα κάνουν πίσω.
Το μπλόκο θα μείνει κλειστό από τις 12:00 ως τις 13:00. Οι αγρότες διαμηνύουν ότι δεν θέλουν να δημιουργήσουν πρόβλημα, ωστόσο καλούν όλες τις κοινωνικές ομάδες να σταθούν στο πλευρό τους δείχνοντας κατανόηση, όπως σημειώνει το ρεπορτάζ.
untitrrrrrrleduntrrrritled
udddfdfntitledundfdfdftitledunffffftitleduntiffftleduntitledddduntitleffdfdd
Στην κινητοποίηση συμμετέχουν αγρότες από την Παιανία, τα Σπάτα, το Μαρκόπουλο, την Κερατέα και το Κορωπί
Στη Λεωφόρου Μαρκοπούλου και Κορωπίου στη διασταύρωση προς το αεροδρόμιο βρίσκονται από το πρωί τρακτέρ με αγρότες, όπως μετέδωσε σε απευθείας σύνδεση τηλεοπτικός σταθμός!
Προηγούμενη ενημέρωση : 07:31
200 τρακτέρ έχουν κατεβάσει στο δρόμο οι αγρότες της Αττικής που θα κλείσουν σήμερα το μεσημέρι το δρόμο για το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.
Οι αγρότες μετά τη χθεσινή… ανάπαυλα, επανέρχονται σε δυναμικές κινητοποιήσεις. Λένε ότι σε καμία περίπτωση δεν είναι αποφασισμένοι να κάνουν πίσω καθώς οι οινοποιοί της Αττικής εκτός από το νέο ασφαλιστικό έχουν να αντιμετωπίσουν και τον φόρο στο κρασί που πλήττει τον κλάδο τους, όπως σημειώνεται σε άρθρο ειδησιογραφικού πόρταλ.
Για σήμερα έχουν αποφασίσει να κλείσουν για μια ώρα τη λεωφόρο Μαρκοπούλου στη διασταύρωση προς αεροδρόμιο με αποτέλεσμα η κίνηση για το Ελευθέριος Βενιζέλος να γίνεται μόνο από την Αττική Οδό.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες από τους ίδιους τους αγρότες ο δόμος θα κλείσει συμβολικά για μία ώρα από τις 12:00 ως τις 13:00 το μεσημέρι.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:
Με πρωτοβουλία των εκπροσώπων των επιστημονικών φορέων του νομού Κιλκίς πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τους εκπροσώπους του αγροτοκτηνοτροφικού Συλλόγου Κιλκίς την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016 και ώρα 20:30 στον χώρο συγκέντρωσης των αγροτών στην είσοδο της πόλης του Κιλκίς.
Στο μπλόκο του Ισθμού της Κορίνθου βρέθηκε ο Μανώλης Γλέζος.
Μιλώντας με τη συντονιστική επιτροπή των διαδηλωτών, παρομοίασε τους αγρότες με «σύγχρονους Σπαρτιάτες που αρνούνται να δώσουν Γη και Ύδωρ», σημειώνει το ekorinthos.gr.

ΟΡΓΗ: Αγανακτισμένοι αγρότες έκαναν ΝΤΟΥ και πέταξαν γάλα στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ! (φωτο)

ΑΓΡΙΟ ΚΡΑΞΙΜΟ από τους αγρότες της Αρκαδίας: «Βόδια» μάς θέλουν οι Τσίπρας – Κατρούγκαλος! (βίντεο)

ΤΩΡΑ: Οι αγρότες απέκλεισαν το λιμάνι της Πάτρας!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του