Η REALNEWS ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ


ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ
Με τίτλο: "Ώρα μηδέν για τη χώρα και την Κυβέρνηση" κυκλοφορεί αυτήν την Κυριακή ηRealnews, η οποία επισημαίνει: "όλα κρίνονται μέσα στους επόμενους δύο μήνες". Η εφημερίδα αναφέρεται στα...
"ανοικτά μέτωπα των επόμενων 60 ημερών" και διευκρινίζει:
"1. "Κλειδί" για το ασφαλιστικό και την αξιολόγηση θεωρεί ο Αλέξης Τσίπρας το προσφυγικό. Κρίσιμες συναντήσεις του Έλληνα πρωθυπουργού με Ευρωπαίους ηγέτες στο Λονδίνο.
2. Μειώσεις έως 30% σε όλες τις συντάξεις και επιπλέον μέτρα τουλάχιστον 4 δισ. ευρώ απαιτεί το ΔΝΤ.
3. Στο τραπέζι η απελευθέρωση των ομαδικών απολύσεων και η άρση της προστασίας της πρώτης κατοικίας από τους πλειστηριασμούς.
4. Παραλύει η οικονομία. Μπλόκα διαρκείας στις εθνικές οδούς και κύμα κινητοποιήσεων από συνδικάτα και επαγγελματίες".

Το κύριο άρθρο της εφημερίδας και του Νίκου Χατζηνικολάου έχει τίτλο: "Είναι η ώρα της αλήθειας...". Ο Ν. Χατζηνικολάου αναφέρει χαρακτηριστικά: "Τι περιμένουν, λοιπόν, οι αρχηγοί και τα κόμματα; Δεν καταλαβαίνουν ότι το ερχόμενο δίμηνο κρίνεται οριστικά και αμετάκλητα η τύχη της χώρας μας και η εξέλιξη των πολιτικών και οικονομικών πραγμάτων σε αυτήν για τις επόμενες, πολλές δεκαετίες; Δεν αντιλαμβάνονται ότι είναι η ώρα να ανακρούσουν πρύμναν και αντί να εξυπηρετούν διαρκώς τις κομματικές πελατείες τους, να σημάνουν γενικό συναγερμό και να ασχοληθούν επιτέλους με την εθνική πορεία, τις ανάγκες των πολιτών και τα μεγάλα-υπαρξιακά ζητήματα της πατρίδας μας;"


Ακόμη...

"Η πολιτική ηγεσία άφησε στο περιθώριο το κορυφαίο εθνικό θέμα που είναι το μεταναστευτικό, γράφει στο άρθρο του ο Χρήστος Πασαλάρης. Στη Βουλή οι… κοκορομαχίες των δύο αρχηγών εξαντλήθηκαν στο ασφαλιστικό υπό την πίεση των μπλόκων και των συλλαλητηρίων. Τόσο όμως το ασφαλιστικό όσο και το φορολογικό θα περάσουν έστω με μικροδιορθώσεις, αφού η Αξιωματική Αντιπολίτευση δεν επείγεται να ανέλθει στην εξουσία πριν ο Αλέξης Τσίπρας εξοφλήσει τις υποχρεώσεις του προς την ξενοκρατία. Η οποία όμως βλέπει με κρυφή ικανοποίηση τον εγκλωβισμό της πατρίδας σε μισό εκατομμύριο μετανάστες, χώρια τα δύο εκατομμύρια των παλαιοτέρων, φαινόμενο που οδηγεί σε βαθμιαία νόθευση της ελληνικής φυλής, όπερ και το ζητούμενο από εποχής Κίσινγκερ. Άρα το ύψιστο χρέος της πολιτικής ηγεσίας είναι το εθνικό μέτωπο για την αντιμετώπιση αυτού του εφιάλτη που απειλεί κάθε μέρα και περισσότερο την πατρίδα…"


Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

- Κυριάκος Μητσοτάκης: "Δεν μπαίνω σε κυβέρνηση που θα προκύψει από αυτή τη Βουλή". Τι εξομολογήθηκε ο πρόεδρος της Ν.Δ. πριν από λίγες ημέρες σε συνομιλητή του.
- Ζωή Κωνσταντοπούλου: "Η κυβέρνηση θα κάνει τα πάντα για να περάσει το ασφαλιστικό, προσφέροντας ακόμα και κυβερνητικές θέσεις σε βουλευτές άλλων κομμάτων". Συνέντευξη-χείμαρρος της πρώην προέδρου της Βουλής στην ανταποκρίτρια της "R" στο Παρίσι, Μαρία Δεναξά.
- Μήνυμα του Αλέκου Φλαμπουράρη στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ: "Η παράδοση της έδρας σε περίπτωση διαφωνίας είναι ηθική υποχρέωση του διαφωνούντος".
- Όλγα Κεφαλογιάννη: "Αν η κυβέρνηση δεν είναι σε θέση να ασκήσει τον δικό της θεσμικό ρόλο, δεν έχει παρά να αποχωρήσει".
- Δάσκαλε που δίδασκες! Οι περισσότερες χώρες της Ε.Ε., αν και κατηγορούν την Ελλάδα, είναι απολύτως ανέτοιμες να αντιμετωπίσουν το μεταναστευτικό πρόβλημα.
- Ρεπορτάζ του Κώστα Χαρδαβέλλα στα μπλόκα των αγροτών. Και ο Γιώργος Λιάνης γράφει για την παράσταση σκάνδαλο του Εθνικού Θεάτρου σε κείμενα του τρομοκράτη Σάββα Ξηρού.


Και στην "Πράβδα" του Στάθη:
"Η κυβέρνηση αγωνίζεται σε τρία μέτωπα: α) εναντίον των νέων φονικών απαιτήσεων της τρόικας, β) εναντίον των κοινωνικών αντιδράσεων που η κυβερνητική πολιτική προκαλεί, και γ) υπό την (κατάμαυρη) σκιά του προσφυγικού. Συνεπώς οι πιθανότητές μας να νικήσουμε στο χόκεϊ επί πολύ ολισθηρού πάγου είναι εξαιρετικά σημαντικές..."


Στη Reallife (στην έκδοση με τις προσφορές) μπορείτε να διαβάσετε:

- Ποια κανάλια πολιορκούν τη Μενεγάκη. Mega και "Ε" φλερτάρουν με την ωραία Ελένη. Το τετ α τετ με το στέλεχος του μεγάλου καναλιού Έλενα Κατραβά και ο κίνδυνος για την Ντορέττα.
- "Ο έρωτας είναι ωραίος και μεγάλος μπελάς!". Κατάθεση ψυχής από τη Χαρούλα Αλεξίου. "Όχι, δεν έριξα τη Χαρούλα για χάρη της Αλεξίου! Εξάλλου, όταν πάρει το τιμόνι ο έρωτας... ποια Αλεξίου ;", δηλώνει στην "R" η σημαντική τραγουδίστρια, που θα ανέβει στη σκηνή με ένα "Χειρόγραφο" καρδιάς!
- "Ο γάμος μου με την Έλενα δεν είναι εικονικός". Ο Μάρκος Σεφερλής διαψεύδει στην "R" τις φήμες που τον θέλουν να χωρίζει και τονίζει πως ζει μια ευτυχισμένη οικογενειακή ζωή με την Ελ.Τσαβαλιά και τον γιο τους.
- Έτοιμοι για συγκατοίκηση. Ο Αλκις Κούρκουλος και η Ευγενία Δημητροπούλου αποφάσισαν, έπειτα από δυο χρόνια σχέσης, να μείνουν μαζί στο σπίτι του στην Κυψέλη.
- "Δεν παντρεύομαι και δεν είμαι έγκυος!" "Ούτε φοράω μονόπετρο", λέει στο περιβάλλον της η Τζ. Μπότση, που συζεί με τον Αλ. Μιχαλά.
- Δ. Μακαλιάς-Α. Ψυχράμη: Ο πελαργός δεν έρχεται ακόμα.
- Προσεχώς... κουφέτα. Η τραγουδίστρια Ελεάνα Παπαϊωάννου είναι έτοιμη να ντυθεί νύφη στο πλάι του μπασκετμπολίστα Δημήτρη Βεργίνη.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του