Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ – ΠΑΣΟΚ μέχρι το Πάσχα


maximou-2-thumb-largexΤο 

Μέγαρο Μαξίμου είναι πεπεισμένο ότι με συγκυβερνήτη μόνο τον Π. Καμμένο η κυβέρνηση δεν περπατάει. Είναι βέβαιη ότι στα επίμαχα νομοσχέδια (ασφαλιστικό, αγροτικό, δημοσιονομικό) θα υπάρξουν διαρροές από την κυβερνητική πλειοψηφία.

Έτσι ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας θα προσπαθήσει να βάλει στην κυβέρνηση και το ΠΑΣΟΚ (έχουν αρχίσει σχετικές επαφές) και έχει εξασφαλιστεί η ανοχή του Βασίλη Λεβέντη, ο οποίος ανεξάρτητα με το τι λέει, έχει υποσχεθεί ότι θα στηρίξει το νομοσχέδιο για το ασφαλιστικό υπό προϋποθέσεις.


Εάν τελικά συνεργαστεί το ΠΑΣΟΚ και μπει στη Κυβέρνηση με αντιπρόεδρο την κ. Φώφη Γεννηματά οι Βενιζέλος – Λοβέρδος έχουν προειδοποιήσει ότι θα αποχωρήσουν με προορισμό, προφανώς, την ΝΔ του Κυριάκου.

Εάν δεν επιτευχθεί η συμφωνία για ευρύτερη συγκυβέρνηση ο κ. Τσίπρας θα αποδεχθεί την εισήγηση των θεσμών για την δημιουργία οικουμενικής κυβέρνησης , η οποία θα είναι βραχύβια για να περάσει όλα τα μέτρα με κοινό πολιτικό κόστος. Και τον Σεπτέμβριο αφού έχουν ψηφιστεί όλα τα προαπαιτούμενα με την άδεια των θεσμών θα πάμε σε εκλογές.

Αυτά σχεδιάζει το Μαξίμου, αλλά η αντιπολίτευση βλέπει βραχυκύκλωμα και δεν αποκλείει πτώση της κυβέρνησης από απρόσμενο γεγονός.



Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του