ΚΑΜΠΑΝΑΚΙ BOYTΣΗ: ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΝΓΚΕΝ...


Κλιμάκωση της επίθεσης εναντίον της χώρας για την έξοδό της από την συνθήκη ...
της Σένγκεν εκτίμησε ότι θα υπάρξει το επόμενο διάστημα ο Πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης.

Από το βήμα της Ολομέλειας επισήμανε ότι γνωρίζει πλήρως την κατάσταση και κάλεσε την αντιπολίτευση να μην χρησιμοποιεί «το παραμύθι περι χρηματικών ποσών που δίνονταν στην χώρα αλλά η κυβέρνηση δεν τα έπαιρνε γιατί δήθεν είναι υπό αναδιοργάνωση. Υπάρχουν κύκλοι στις Βρυξέλλες που θα χρησιμοποιήσουν και θα εντείνουν αυτό το παραμύθι γι αυτό και μην το αναπαράγετε».

Ο ίδιος υποστήριξε ότι ο αρμόδιος επίτροπος της ΕΕ για ζητήματα μεταναστευτικής πολιτικής Δημήτρης Αβραμόπουλος γνωρίζει την κατάσταση και πως «τον Μάιο αποφασίστηκε η χορήγηση 400 εκατ. ευρώ για δράσεις που αφορούν την επόμενη πενταετία. Οι δράσεις αυτές δεν αφορούν τις πραγματικές ανάγκες. Εκείνη την εποχή γινόταν προσπάθεια για να ναυλωθούν καράβια ή ο Βοτανικός. Για καμία από αυτές τις δράσεις η χώρα δεν πήρε ούτε ευρώ» ενώ πρόσθεσε «Οι Βρυξέλλες το γνωρίζουν αυτό. Μην πέφτουμε θύματα παραπληροφόρησης που γίνεται συνειδητά από αυτούς τους κύκλους που δεν είναι πλειοψηφικοί που θέλουν να γίνουμε στρατόπεδο ψυχών και να τεθούμε εκτός συνθήκης Σένγκεν».

«Αναφέρομαι γιατί βλέπω τάση στήριξης και υποστήριξης ή ανοχής σε μια εκστρατεία που ενδεχομένως είναι στην αρχή της εναντίον της χώρας για να φανεί μια δήθεν ανοργανωσιά» προειδοποίησε ο πρόεδρος της Βουλής.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του