ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ: Ο,ΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΗΤΑΝ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ...


Στην ομολογία πως ό,τι είχε υποσχεθεί η κυβέρνηση ήταν με τα δεδομένα πριν τη συμφωνία του περασμένου...
καλοκαιριού προχώρησε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Ευάγγελος Αποστόλου. «Μετά υπογράψαμε τη συμφωνία» είπε ο κ. Αποστόλου ο οποίος συνόδευσε την φράση του αυτή με την έμμεση απειλή: «Μας ενδιαφέρει η ευρωπαϊκή πορεία της χώρας ή όχι;».

Προσπαθώντας να πείσει τους αγρότες να αποχωρήσουν από τα μπλόκα αντί για απαντήσεις όσον αφορά το ασφαλιστικό ή την αυξημένη φορολογία στο μόνο που αναφέρθηκε συγκεκριμένα ήταν σε «2,5 δισ. αφορολόγητα μέσω της Ευρωπαϊκής Ένωσης».

Υποστήριξε, δε, ότι το 2016 οι αγρότες θα πληρώσουν λιγότερο φόρο σε σχέση με το 2013 ή το 2014 αλλά όταν ρωτήθηκε για το τι θα ισχύσει το 2018 ή το 2019, τα χρόνια, δηλαδή, για τα οποία οι αγρότες λένε ότι το φορολογικό βάρος θα είναι αβάσταχτο, ο κ. Αποστόλου απάντησε «τώρα θα μιλήσουμε για το 2018 ή το 2019;».

Στη γραμμή μάλιστα της κυβερνητικής εκπροσώπου Όλγας Γεροβασίλη ότι αν δεν περάσουν τα μέτρα που προτείνει η κυβέρνηση τότε κινδυνεύουν με μείωση οι κύριες συντάξεις, ο κ. Αποστόλου είπε στο MEGA ότι αν αποσυρθεί το ασφαλιστικό η σύνταξη του ΟΓΑ θα πάει στο μηδέν.

Θέλοντας, ωστόσο, να κρατήσει προσωπικές αποστάσεις από τις διατάξεις που προτείνονται από την κυβέρνηση και σε ερώτηση για το αν γνωρίζει κάτι σχετικά με το χρονοδιάγραμμα της κυβέρνησης αρκέστηκε στο σχόλιο «εγώ μπαίνω στη διαδικασία να στηρίξω τα πάντα».

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του