ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΣΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ...

Διευρύνεται ο κύκλος των επιστημόνων που αντιδρούν στο ασφαλιστικό νομοσχέδιο καθώς εισέρχονται...
στις κινητοποιήσεις και οι δικαστές, ενώ αύριο συγκαλείται η Ολομέλεια των πρόεδρων των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας για να καθορίσει την περαιτέρω στάση του δικηγορικού κόσμου στο ασφαλιστικό ζήτημα.

Πέντε δικαστικές Ενώσεις, εκτός της ¨Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων, διοργανώνουν ανοιχτή συζήτηση για το ασφαλιστικό, την ερχόμενη Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου 2016 στις 2 μ.μ στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων των Διοικητικών Δικαστηρίων Αθήνας (Λ. Ριανκούρ 85).

Οι πέντε δικαστικές Ενώσεις που διοργανώνουν την ανοικτή συζήτηση είναι:

1) Ένωση Δικαστικών Λειτουργών Συμβουλίου Επικρατείας,
2) Ένωση Διοικητικών Δικαστών,
3) Ένωση Δικαστικών Λειτουργών Ελεγκτικού Συνεδρίου,
4) ΅Ενωση Μελών Νομικού Συμβουλίου του Κράτους και
5) Ένωση Συνταξιούχων Δικαστικών Ελλάδος και Λειτουργών του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους.

Παράλληλα, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων κατά τη συνεδρίαση της 26.1.2016 απέρριψε δύο προτάσεις δύο μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της, των πρόεδρων πρωτοδικών Χριστόφορου και Χαράλαμπου Σεβαστίδη για:

1) συμβολική διακοπή των συνεδριάσεων των δικαστηρίων της χώρας στις 4 Φεβρουαρίου 2016 ως ένδειξη διαμαρτυρίας για το ασφαλτικό και
2) δήλωση συμπαράστασης στον αγώνα των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας ενάντια στο νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο.




Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις οι δικηγόροιΑύριο στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών συνέρχεται η Ολομέλεια των προέδρων των Δικηγορικών συλλόγων της χώρας για να καθορίσει τα επόμενα βήματα του δικηγορικού κόσμου ενάντια στο ασφαλιστικό ζήτημα.

Ήδη, ο δικηγορικός κόσμος μαζί με τους άλλους επιστημονικούς φορείς (μηχανικούς, συμβολαιογράφους, γιατρούς, κ.λπ.) απέχουν από τα καθήκοντά τους για το ασφαλιστικό νομοσχέδιο, ενώ σήμερα το απόγευμα στις 7:30 μ.μ. αντιπροσωπεία των επιστημονικών φορέων θα συναντηθεί με τους αγρότες της Βοιωτίας και της Φθιώτιδας στο μπλόκο του Κάστρου.

Όλοι μαζί, αγρότες και αντιπροσωπεία των επιστημόνων και ελευθέρων επαγγελματιών, θα συντονίσουν τον αγώνα τους κατά του κυβερνητικού νομοσχεδίου ενάντια στο ασφαλιστικό νομοσχέδιο.
Στην αντιπροσωπεία των φορέων των επιστημόνων συμμετέχουν γιατροί, δικηγόροι, μηχανικοί, συμβολαιογράφοι και οικονομολόγοι.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του