Μετά την κότα στο Μαξίμου, ο γάιδαρος έξω από τη Βουλή! ΔΕΙΤΕ τι έκαναν οι ένστολοι! “Κύριοι η γαϊδουρινή μας υπομονή έχει τελειώσει”! (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

gaidaros1


Εκτός όμως από τους ένστολους, στην πορεία συμμετέχει κι ένας  γάιδαρος!
Το ραντεβού είχε δοθεί για τις 16:00 το απόγευμα της Παρασκευής, στην πλατεία Κολοκοτρώνη. Μπροστά από την Παλαιά Βουλή συγκεντρώθηκαν περισσότεροι από 2.000 ένστολοι, αντιδρώντας φυσικά για την… πλέον “καυτή πατάτα” της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, που δεν είναι άλλη από το σχέδιο Κατρούγκαλου για το ασφαλιστικό.

gaidaros2
Στην συνέχεια έκαναν πορεία προς τη Βουλή, ενώ αμέσως μετά κατευθύνθηκαν προς τα γραφεία της ΕυρωπαΪκής Ένωσης.
Ε.Ε
Το… αναμενόμενο μήνυμα ανέφερε: “Κύριοι η γαϊδουρινή μας υπομονή έχει τελειώσει”!
gaidaros3

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του