Ένα μπλόκο λιγότερο! ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΝ από τον Ισθμό οι αγρότες!


2470983_631_355



Ναι μεν έφυγαν με τα τρακτέρ τους, αλλά δεν σταματούν: θα συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους με διαφορετικό τρόπο…

Οι αγρότες αποχώρησαν από το κομβικό σημείο έπειτα από 33 μέρες, ωστόσο, παραμένει το μπλόκο της Νεστάνης στην Τρίπολη, το οποίο θα κλείσει το δρόμο σήμερα από τις 19:00 μέχρι τις 23:00. Όπως τόνιζαν οι αγρότες από το μπλόκο του Ισθμού που έφυγαν με τα τρακτέρ τους, θα συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους με διαφορετικό τρόπο. Θα κάνουν τις επόμενες μέρες αλλεπάλληλες καταλήψεις σε εφορίες και τράπεζες, ενώ θα πραγματοποιήσουν και συλλαλητήρια, όπως διαβάζουμε σε άρθρο ειδησιογραφικού πρακτορείου.



Αποκλεισμοί στη Μεσσηνία

Τη γέφυρα του Πάμισου, που ενώνει τη Μεσσήνη με την Καλαμάτα, θα κλείσουν σήμερα, από τις 2:30 μετά το μεσημέρι έως και τις 5:00 το απόγευμα, οι αγρότες της Μεσσήνης, που ανασυντάσσουν τις δυνάμεις τους. Εξάλλου, το “μέτωπο” των αγροτών της Τριφυλίας καλά κρατεί, καθώς από τις 4:00 έως και τις 6:30 το απόγευμα κλείνουν και πάλι τον κόμβο στο Καλό Νερό, δυσχεραίνοντας την κυκλοφορία των οχημάτων από Κυπαρισσία προς Πύργο και από Πύργο προς Κυπαρισσία και Καλαμάτα.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του