H MHΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΙΔΕ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΠΟΥ ''ΕΚΟΨΕ'' Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΕΓΓΡΑΦΩΣ...




Έγγραφες απαντήσεις στα αιτήματα των αγροτών θα δώσει ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος ...
συναντήθηκε με αντιπροσωπεία τους, το απόγευμα της Δευτέρας.

Αυτό ανέφεραν μετά τη συνάντηση με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης οι αγρότες, οι οποίοι προηγουμένως είχαν «κοπεί» από τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό στο Μαξίμου, ενώ παράλληλα επιτέθηκαν στον Αλέξη Τσίπρα και στην κυβέρνηση συνολικά.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιάννης Παναγής, εκ μέρους των αγροτών, κατήγγειλε την κυβέρνηση για χειραγώγηση και έκανε λόγο για κατάφωρη άπνοια δημοκρατίας.

Συμπλήρωσε, δε, ότι, αν δεν γίνουν δεκτά τα αιτήματα του αγροτικού, κόσμου, δεν θα φύγει κανείς από τα μπλόκα. «Είναι ταξίδι χωρίς επιστροφή» είπε συγκεκριμένα.

Σε ερώτηση, ακόμη, αν υπάρχει διάσπαση στο εσωτερικό του αγροτικού κόσμου, απάντησε αρνητικά και εξέφρασε την ελπίδα να είχε καλά αποτελέσματα η συνάντηση των συναδέλφων του με τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου, σημειώνοντας ότι δεν είχε σχετική ενημέρωση.



Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του