ΘΕΟΧΑΡΗΣ : ΣΗΜΕΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΡΙΑ ΠΟΤΑΜΙΑ...




Κριτική για την εξέλιξη του Ποταμιού, άσκησε ο βουλευτής του κόμματος, Χάρης Θεοχάρης, παίρνοντας...
το λόγο στο συνέδριο που διεξάγεται το Σαββατοκύριακο. Ο κ. Θεοχάρης μίλησε για... τρία Ποτάμια και άφησε αιχμές εναντίον του Σταύρου Θεοδωράκη.

«Άκουσα με ενδιαφέρον την τοποθέτηση του Σταύρου. Αναρωτιόμουν όμως: γιατί δεν τα είπαμε τον Γενάρη ή τον Σεπτέμβρη;», κάνοντας λόγο για ύπαρξη παθογενειών στο κόμμα, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση των συνέδρων.

«Τιμούμε τον Στ. Θεοδωράκη για το κάλεσμα και την γενναιότητα να ιδρύσει το Ποτάμι. Σήμερα όμως υπάρχουν τρία Ποτάμια. Το ένα το μεγάλο Ποτάμι είναι αυτοί που μας άφησαν. Το ποτάμι της Ελπίδας που διαψεύστηκε. Το δεύτερο το μεσαίο των εθελοντών της καθημερινής προσπάθειας. Το τρίτο είναι το μικρό ποτάμι της Σεβαστουπόλεως που δεν αφουγκράζεται την κοινωνία», δήλωσε.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο συνεργασιών, λέγοντας πως «το ΠΑΣΟΚ είναι ανύπαρκτο στην κοινωνία. Θέλει τη φρεσκάδα από το Ποτάμι. Μέχρι να κυβερνήσει η ΝΔ δεν θα ξέρουμε ποιος έχει το πάνω χέρι. Ο δύτης ή τα βαρίδια;».

Απαντώντας στις φήμες περί προσχώρησής του στη Νέα Δημοκρατία ανέφερε: «Δεν ψάχνω για αναπαραγωγή της βουλευτική μου ιδιότητας. Δεν ενδιαφέρομαι για ρόλους. Προτιμώ να βγω στους πολίτες και να ξαναφτιάξω το Ποτάμι σταγόνα – σταγόνα, ψήφο – ψήφο. Το Ποτάμι θα επιβιώσει είτε μέσα από το συνέδριο, είτε έξω στην κοινωνία».

Ο κ. Θεοχάρης άσκησε δριμύτατη κριτική στην κυβέρνηση, λέγοντας πως «η χώρα οδηγείται σε εθνική καταστροφή. Η ανικανότητα παντρεύεται με την ιδεοληψία στο προσφυγικό. Θα παραδώσουν μικρότερη χώρα από αυτή που παρέλαβαν . Δεν θα έχουν να πληρώσουν και ΔΝΤ και συντάξεις. Μοιραία θα οδηγηθούμε σε εκλογές. Να φύγουν οι καταστροφείς τώρα».

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του