ΒΟΛΟΣ: ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ, ΠΕΦΤΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΟΡΟΦΟ...










Σε αυτοκτονία αποδίδει η αστυνομία το θάνατο της 60χρονης γυναίκας, το μεσημέρι ...
της Τρίτης (23/2) στο Βόλο, ενώ έλειπαν από το σπίτι ο σύζυγος και η κόρη της.

Όπως έγινε γνωστό, η γυναίκα έβγαλε μία καρέκλα στο μπαλκόνι του διαμερίσματος του δευτέρου ορόφου, όπου έμενε, και αφού ανέβηκε πάνω, πήδηξε στο κενό, καταλήγοντας στον ακάλυπτο της πολυκατοικίας. Αποτέλεσμα ήταν να αφήσει επί τόπου την τελευταία της πνοή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 60χρονη γυναίκα λάμβανε φαρμακευτική αγωγή για πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε (θυρεοειδή), η οποία όμως της δημιουργούσε ψυχική διαταραχή. Από το Αστυνομικό Τμήμα Βόλου, που διενεργεί προανάκριση, αποκλείστηκε η εγκληματική ενέργεια.


Πηγή: www.magnesianews.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του