Ξένος παράγων συναντήθηκε με Κώστα Καραμανλή και Γιάννη Δραγασάκη για την πρωθυπουργία




Αποκλειστικές πληροφορίες του spirospero.gr αναφέρουν ότι άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για αλλαγής το πολιτικό σκηνικό. Ξένος παράγων, που δεν κατονομάζεται, συναντήθηκε στις αρχές της εβδομάδας με τον τέως πρωθυπουργό Κ. Καραμανλή στη Ραφήνα και τον βολιδοσκόπησε εάν δέχεται να αναλάβει τα ινία μιας κυβέρνησης έκτακτης ανάγκης. Ο Κώστας Καραμανλής δέχτηκε υπό έναν όρο: να βοηθηθεί η Ελλάδα οικονομικά.

Ο όρος του τέως πρωθυπουργού δεν χαροποίησε τον «ξένο παράγοντα» ο οποίος του είπε ότι θα επανέλθει και στη συνέχεια συνάντησε τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης κ. Γιάννη Δραγασάκη. Ζήτησε και από αυτόν να αναλάβει την πρωθυπουργία μιας κυβέρνησης έκτακτης ανάγκης, αλλά και αυτός επιφυλάχτηκε και ενημέρωσε σχετικά τον πρωθυπουργό κ. Αλέξη Τσίπρα.


Ο κ. Δραγασάκης μάλλον θα αρνηθεί και θα επικαλεστεί λόγους υγείας, η οποία είναι βεβαρημένη μετά από πρόσφατο εγκεφαλικό επεισόδιο.

Αναμένεται ότι ο «ξένος παράγων» θα επανέλθει στον κ. Κώστα Καραμανλή προφανώς με αποδοχή του όρου του τέως πρωθυπουργού.

Το πρόσχημα για την αλλαγή πολιτικού σκηνικού θα είναι το προσφυγικό και αναμένεται να εκδηλωθεί αμέσως μετά την σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών υπό τον πρόεδρο της Δημοκρατίας. Στη σύσκεψη ο πρωθυπουργός θα ζητήσει την στήριξη των άλλων αρχηγών στο θέμα το προσφυγικό, αλλά και στα άλλα δύσκολα προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα.

Οι «φήμες» λένε ότι ένας τουλάχιστον πολιτικός αρχηγός θα προτείνει οικουμενική κυβέρνηση με πρωθυπουργό κοινής εμπιστοσύνης. Ο πρωθυπουργός αναμένεται να μην φέρει αντίρρηση καθότι έχει απόλυτη συναίσθηση των αξεπέραστων προβλημάτων όπως είναι το προσφυγικό, τα μέτρα που απαιτούν οι δανειστές, το φορολογικό και το ασφαλιστικό.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του