Ο Αλέξης έκλεισε τα σενάρια περί οικουμενικής με άλλον επικεφαλής και διεμήνυσε ότι δεν εγκαταλείπει



tsipras-prothipourgossΟι δυσκολίες που αντιμετωπίζει η κυβέρνηση και τα σενάρια που κυκλοφορούν για δημιουργία κυβέρνησης ειδικού σκοπού με πρωθυπουργό άλλη προσωπικότητα (έχουν αναφερθεί τα ονόματα Κώστας Καραμανλής , Γιάννης Στουρνάρας, Γιάννης Δραγασάκης, Δημήτρης Αβραμόπουλος) ανάγκασαν τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα να διαβεβαιώσει τους συνεργάτες του ότι δεν θα εγκαταλείψει την πρωθυπουργία και αν υπάρξει διεύρυνση της κυβέρνησης ο όρος θα είναι ότι ο πρωθυπουργός δεν αλλάζει.

Οι συνεργάτες του ικανοποιήθηκαν από την κατηγορηματική αυτή δήλωση του Αλέξη Τσίπρα , αλλά υπήρξαν και φωνές που διερωτώνται τι θα γίνει εάν θέσουν θέμα πρωθυπουργού τα κόμματα που θα συνεργαστούν για την δημιουργία της κυβέρνηση ειδικού σκοπού .
Παλιός κοινοβουλευτικός μας έλεγε ότι σε τέτοιες περιπτώσεις εάν ο πρωθυπουργός δεν είναι αποδεκτός τότε η αντιπολίτευση εύκολα μπορεί να τον αλλάξει. Διευκρίνιζε ότι οι σημερινές δυσκολίες με προσφυγικό, μέτρα και γεωπολιτικά, δύσκολα ο πρόεδρος της κυβέρνησης που καταρρέει, μπορεί να επιβάλλει όρους.
Είτε έτσι είτε αλλιώς, διαφαίνεται ότι μέχρι τις 10 Μαρτίου θα υπάρξουν πολιτικές εξελίξεις.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του