ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΝΙ ΚΡΑΧ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ


Η ΕΙΔΗΣΗ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΕΦΤΕΙ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΕΙΚΤΗΣ ΑΦΟΥ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ!
Σημαντικές απώλειες στη σημερινή συνεδρίασης τουΧρηματιστηρίου, εν μέσω πτωτικού κλίματος στις...
ευρωπαϊκές αγορές στον απόηχο της πτώσης των διεθνών τιμών πετρελαίου. Πριν από λίγο ο Γενικός Δείκτης Τιμών διαμορφώνεται στις 473,30 μονάδες σημειώνοντας πτώση 4,18%..
Πτωτικά κινούνται οι τραπεζικές μετοχές. Η Εθνική υποχωρεί κατά 4,07% στα 0,165 ευρώ, η Eurobank υποχωρεί 3,89% στα 0,420 ευρώ, η Alpha Bank υποχωρεί κατά 3,85% στα 1,25 ευρώ και η Πειραιώς κατά 3,70% στα 0,130 ευρώ.
Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημειώνει πτώση σε ποσοστό 1,94%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης υποχωρεί σε ποσοστό 0,78%.
Από τους επιμέρους δείκτες, τη μεγαλύτερη άνοδο σημειώνουν οι δείκτες της Υγείας (+4,86%) και των Προσωπικών Προϊόντων (+0,82%), ενώ τις μεγαλύτερες απώλειες καταγράφουν οι δείκτες των Τραπεζών (-4,45%) και των Τηλεπικοινωνιών (-2,38%).

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του