Δεν “μασάνε” από εισαγγελικές παρεμβάσεις – Οι αγρότες του Μπράλου ενώνονται με τα μπλόκα της Φθιώτιδας


agrotes_trakter_1_0_0_0



Οι αγρότες της Φθιώτιδας αποφάσισαν να σκληρύνουν ακόμα περισσότερο… τη στάση τους, παρά τους όποιους φόβους για παρέμβαση του εισαγγελέα.

Σήμερα στήνεται ένα μεγάλο μπλόκο στον κόμβο της Ανθήλης με αγρότες από όλα τα μπλόκα της Φθιώτιδας δήλωσε ο εκπρόσωπος του μπλόκου της Ανθήλης Δημήτρης Δημογιάννης, σύμφωνα με το lamiastar.gr.

Αυτό αποφασίστηκε στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο κοινοτικό κατάστημα της Ανθήλης παρουσία αγροτών από όλα τα μπλόκα.

Την ίδια στιγμή, ο κύριος Δημογιάννης απάντησε στον Πρωθυπουργό και τα όσα είπε στην βουλή για το αγροτικό ζήτημα.

Ας αφήσουν τα ψέματα και τις κοροϊδίες, είπε, δεν έπεισαν το αγροτικό κόσμο. Οι μάσκες έπεσαν και η κυβέρνηση έδειξε πως με τις μεθόδους της δεν θα λύσει τα προβλήματα των αγροτών.

Σε ότι αφορά στην εισαγγελική παραγγελία προκειμένου να διαλυθούν τα μπλόκα, ο Δημήτρης Δημογιάννης τόνισε πως η κυβέρνηση αρχικά προσπάθησε να στρέψει εναντίον των αγροτών τις υπόλοιπες κοινωνικές ομάδες και όταν διαπίστωσε πως δεν τα καταφέρνει, πέρασε στη δεύτερη φάση, αυτή της τρομοκρατίας.

Οι αγρότες δεν έχουν αποφασίσει ακόμη πότε θα αποκλείσουν τον κόμβο του Μπράλου, πιθανότατα πάντως θα το κάνουν τις απογευματινές ώρες.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του