ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΣΕ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛO: ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΓΚΛΗΘΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ...




...ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΝΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΝΙΞΕΙ;
Συνάντηση πολιτικών αρχηγών, υπό την προεδρία του Προκόπη Παυλόπουλου, για την ανάγκη διαμόρφωσης ...
μιας εθνικής γραμμής αντιμετώπισης της προσφυγικής κρίσης, αλλά και υπεράσπισης των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων, ζήτησε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννημά κατά τη συνάντησή της με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

«Είμαι στη διαθεσή σας και στη διάθεση του πρωθυπουργού, για τη σύγκληση μιας τέτοιας σύσκεψης» τόνισε, από την πλευρά του, ο κ. Παυλόπουλος. Πρόσθεσε, ωστόσο, ότι οι κανόνες με βάση τους οποίους συγκαλείται η σύσκεψη είναι γνωστή και σημείωσε: Θεωρώ ότι και ο πρωθυπουργός και οι επικεφαλής των δημοκρατικών πολιτικών δυνάμεων του τόπου θα συνεννοηθείτε. Και εφόσον το κρίνει σκόπιμο και εκείνος και εσείς, είμαι στη διαθεσή σας για τη χάραξη μιας ενιαίας γραμμής υπεράσπισης και του τόπου και της ίδιας της Ευρώπης.



Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του