ΚΡΗΤΗ: ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΤΗΣ ΤτΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ...

Την κλιμάκωση των κινητοποιήσεών τους κατά του ασφαλιστικού-φορολογικού νομοσχεδίου, αποφάσισαν...
οι αγρότες της Κρήτης. Ο νέος γύρος θα ξεκινήσει τη Δευτέρα το πρωί, με αποκλεισμούς καταστημάτων της Τράπεζας της Ελλάδος και των τελωνείων. Η απόφαση ελήφθη μετά από διευρυμένη σύσκεψη του συντονιστικού τους οργάνου, στην αίθουσα της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Ηράκλειου, την Τετάρτη (24/2).

Ο νέος γύρος κινητοποιήσεων θα ξεκινήσει από την ερχόμενη Δευτέρα, στις 6.30 το πρωί, με συγκέντρωση έξω από τα γραφεία της Ένωσης Ηρακλείου και από εκεί θα προχωρήσουν ακολούθως στον αποκλεισμό του Καταστήματος της Τράπεζας της Ελλάδος στο Ηράκλειο, ενώ παρόμοια κινητοποίηση θα γίνει και στα Χανιά, στο εκεί κατάστημα της Τράπεζας της Ελλάδος. Επίσης, σχεδιάζουν και τον αποκλεισμό στα τελωνεία σε Ηράκλειο, Χανιά και Καλούς Λιμένες.

Παράλληλα, αποφάσισαν ότι θα υπάρξει και περιφρούρηση των κινητοποιήσεων, ενώ επανέλαβαν ότι δεν θα συμμετάσχουν σε συνάντηση με τον Πρωθυπουργό.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του