ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΤΕΛΩΝΕΙΑ...


Αποφασισμένοι να εφαρμόσουν το πλάνο των κινητοποιήσεων τους ενάντιο στο ασφαλιστικό νομοσχέδιο, δηλώνουν...
οι αγρότες της Κρήτης, ξεκινώντας από το πρωί της Δευτέρας τους αποκλεισμούς των καταστημάτων της Τράπεζας της Ελλάδος και των τελωνείων.

Ο νέος γύρος κινητοποιήσεων, σύμφωνα με την απόφαση του συντονιστικού τους οργάνου, ξεκινά το πρωί της Δευτέρας με τον αποκλεισμό του καταστήματος της Τράπεζας της Ελλάδος στο Ηράκλειο, ενώ παρόμοια κινητοποίηση θα γίνει και στα Χανιά, στο εκεί κατάστημα της Τράπεζας της Ελλάδος. Επίσης, σχεδιάζουν και τον αποκλεισμό στα τελωνεία σε Ηράκλειο, Χανιά και Καλούς Λιμένες.

Στο μεταξύ συνεχίζεται το μπλόκο των Πραιτωρίων, καθώς και το μπλόκο από τους αγροτοκτηνοτρόφους του Οροπεδίου Λασιθίου.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του